Η νέα χρονιά σημαίνει και νέα αρχή;

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε λίγες μέρες, τα ρολόγια μηδενίζουν κι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επανεκκίνηση. Να «μηδενίσουμε» το χθες κι όσα θέλουμε να αφήσουμε πίσω στο χρόνο και να μετρήσουμε πάλι απʾ την αρχή.

Ένα νέο έτος πλησιάζει, μια νέα ελπίδα, ένα νέο όνειρο γεννιέται που εμπεριέχει όλα όσα θέλουμε να κατακτήσουμε κι εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να το πιστέψουμε, να τʾ ακολουθήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας γιʾ αυτό. Γιατί πραγματικά το θέλουμε!

    Τι σηματοδοτεί η αλλαγή της χρονιάς;

Η νέα χρονιά, σηματοδοτεί συμβολικά μια νέα αρχή, μέσα στην οποία μπορούμε να προσθέσουμε… όνειρα, προσδοκίες, σχέδια, στόχους και ό,τι άλλο επιθυμούμε.

Αρχικά…
είναι σαν μια δέσμευση στον εαυτό μας πως θα κινηθούμε με ό,τι μέσο έχουμε, με στόχο να καταφέρουμε εκείνο που πραγματικά θέλουμε. Ό,τι και αν είναι αυτό για τον κάθε άνθρωπο.
Μέσα απʾ αυτή τη νέα αρχή, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και – μια ανασκόπηση της χρονιάς – που πέρασε.
«Να θυμηθούμε… τι θέλαμε και δεν έγινε, τι είχαμε ανάγκη και δεν κινηθήκαμε έτσι, ώστε να το αποκτήσουμε!»
Αν φερθήκαμε άσχημα στον εαυτό μας, αν λίγο τον αφήσαμε στην άκρη και τον αμελήσαμε και να του υποσχεθούμε πως με την νέα χρονιά θα δώσουμε όλη μας την προσοχή σʾ εκείνον και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.
Σημαίνει για όλους το ίδιο; Βάζουν όλοι οι άνθρωποι στόχους για τη νέα χρόνια; Ποιοι το κάνουν και ποιοι αρνούνται; Τι σημαίνει για αυτούς; Όχι σίγουρα. Η αλλαγή του χρόνου για κάποιους μπορεί να συμβολίζει μια νέα αρχή και για κάποιους άλλους, απλώς μια νέα μέρα, όπως όλες οι υπόλοιπες.

Συνήθως…
 οι «εγκεφαλικοί» άνθρωποι – εκείνοι που με τη τόση λογική τους μπλοκάρουν το συναίσθημα – είναι εκείνοι που δεν αφήνονται σε στιγμές και σε καθημερινές μικρές χαρές, κατʾ επέκταση και σε όνειρα. Επίσης – άνθρωποι «απογοητευμένοι» – που έχουν παραδώσει τα όπλα κι έχουν κουραστεί να προσπαθούν ή άνθρωποι που στη ζωή έχουν πονέσει και έχουν πληγωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να μην πιστεύουν, πλέον, σε τίποτα και πουθενά.

    Τι μπορεί να περιλαμβάνει η λίστα μας;  Παλιούς στόχους που δεν έχουμε πετύχει ή εντελώς καινούργιους;
Η λίστα όπως και οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου, είναι διαφορετικές. Άλλος θέλει να κερδίσει αυτοπεποίθηση, να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς τον φόβο πως θα χαρακτηριστεί ή πως θα χάσει τον ρόλο του καλού παιδιού και δεν θα είναι πια αγαπητός.

Άλλος μπορεί να χρειάζεται να βρει δύναμη να πιστέψει στον εαυτό του και να ξεκινήσει μια καινούρια επιχείρηση.

Άλλος μπορεί να έχει την ανάγκη να καταλαγιάσει το θυμό του και στη θέση του να βάλει την αγάπη.

Οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, το ίδιο και οι ανάγκες μας. Γιʾ αυτό η λίστα κάθε ανθρώπου μπορεί να είναι κι εκείνη διαφορετική.

Όσον αφορά τους στόχους…

μπορεί να είναι νέοι, μπορεί όμως να είναι και παλιοί. Στόχοι που βάλαμε πέρσι, μα δεν δουλέψαμε γιʾ αυτούς, ή στόχοι που απλώς εκφράστηκαν αλλά ποτέ δε στάθηκαν στο μυαλό μας, ώστε να δούμε πώς θα φτάσουμε σε εκείνους.

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας, είναι απλώς να έχουμε στόχο. Να βρούμε τι είναι εκείνο που πραγματικά έχουμε ανάγκη να πετύχουμε, τι είναι εκείνο που θα κάνει το πρόσωπό μας να λάμψει από ευτυχία, και την καρδιά μας να χτυπά χαρούμενα ξανά.

    Γιατί είναι καλό να βάζουμε στόχους;

Μα φυσικά για να τους φτάνουμε. Πολλές φορές έρχονται στο γραφείο μου άνθρωποι και ζητούν τη βοήθειά μου να γίνουν καλά. Όταν τους ρωτάω να μου πουν με μια πρόταση τι χρειάζονται από μένα, πώς μπορώ να τους βοηθήσω, τι είναι εκείνο που τους λείπει και δεν έχουν, ή τι χρειάζεται να αλλάξουν και δεν μπορούν, οι περισσότεροι δεν ξέρουν να μου απαντήσουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί, οι πιο πολλοί, έχουν συνηθίσει να κάθονται και να κλαίγονται για ό,τι τους έχει συμβεί, για ό,τι δεν έχουν ή γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι.

Ελάχιστοι μένουν να σκεφτούν…

τι είναι εκείνο που δεν τους αρέσει… Τι είναι εκείνο που θα τους έκανε ευτυχισμένους… Τι πραγματικά χρειάζεται νʾ αλλάξει στη ζωή τους, ώστε να είναι καλά.

Γιʾ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε στόχους – ακριβώς και μόνο – για να τους πετυχαίνουμε. Αν δεν ξέρω που θέλω να πάω, πώς θα ξεκινήσω το ταξίδι;

    Θέλω να βάλω στόχους, αλλά φοβάμαι μην αποτύχω!

Σε μια τέτοια περίπτωση ο στόχος είναι ένας. Θα πετύχω! Δεν υπάρχει plan Β, C ή ό,τι άλλο.

Υπάρχει μόνο ένα σκεπτικό: «Εγώ θα πετύχω. Εγώ θα φτάσω εκεί που επιθυμώ, εγώ και αξίζω κι έχω την δύναμη νʾ αποκτήσω αυτό που θέλω!»

Επικεντρώνεσαι, λοιπόν, στο στόχο σου κι αρνείσαι – έως αδυνατείς – να δεις κάτι άλλο απʾ αυτό που επιθυμείς.

Αν πραγματικά μπορέσει κάποιος να το κάνει αυτό, χωρίς δεύτερες ή τρίτες σκέψεις αποτυχίας ή φόβου, τότε σας υπογράφω πως η νίκη είναι σίγουρη! Πρέπει να είναι προσωπικοί οι στόχοι μου ή να εξαρτώνται από τρίτους;

Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να ορίσει την ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Γιʾ αυτόν ακριβώς το λόγο, κανένας δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει κάτι που αφορά κάποιον άλλον. Μπορούμε να ζητάμε απʾ τον θεό, το σύμπαν και ό,τι πιστεύει ο καθένας από εμάς, υγεία, ευτυχία κι όμορφα πράγματα για ανθρώπους που τα χρειάζονται.

«Δεν μπορούμε, όμως, να ζητάμε να μας παντρευτεί π.χ. ο Δημήτρης. Μπορεί η ευτυχία του Δημήτρη να μην είναι μαζί μας…»

Επομένως…

μʾ αυτόν τον τρόπο, πιθανόν προσπαθούμε να παραβιάσουμε το στόχο κάποιου άλλου. Αν, όμως, θέλουμε να παντρευτούμε, μπορούμε να ευχηθούμε γιʾ αυτό και τότε, πιθανόν κι οι άντρες που προσεγγίζουμε να είναι διαφορετικοί. Αυτή θα είναι η αλλαγή.

Να προσεγγίσουμε ένα σύντροφο που επιθυμεί το ίδιο μʾ εμάς. Εάν αυτός είναι ο Δημήτρης καλώς. Αν όχι, όμως, τότε η πίστη στο στόχο μας κι η κίνηση προς αυτόν και μόνο, θα μας στείλει ένα σύντροφο που θα επιθυμεί ό,τι και εμείς, μʾ αποτέλεσμα να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε.

Άφησε, λοιπόν, κι εσύ πίσω σου, μαζί με τον παλιό τον χρόνο, ό,τι στο σήμερα σʾ αποδυναμώνει και σε μιζεριάζει. Ό,τι και όποιον σε κάνει να γίνεσαι, κάτι που δεν είσαι. Ό,τι κι όποιον σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Μην περιμένεις να σʾ αφήσουν εκείνοι, άφησε τους εσύ.

Κοίταξε μπροστά σου και δες ποιος πραγματικά είσαι, τι πραγματικά σου αξίζει να έχεις στη ζωή σου και δώσε όλη σου την προσοχή στο να τʾ αποκτήσεις.

Γράφει η Ανδριάννα Γεροντή –  Συστημική και Εναλλακτική Θεραπεύτρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ (Ανασυνδιασμένη Ψυχοθεραπεία).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn