Άρωμα με γεύση λάδι!

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Γιάννης Καμπούρης αξιοποιεί την νέα ρύθμιση για την υποχρεωτική χρήση από τη 1η Ιανουαρίου 2018, μη επαναγεμιζόμενων φιαλών με ελαιόλαδο στα εστιατόρια
Θα μπορούσε να το βρει κανείς στο ράφι ενός duty free ενός αεροδρομίου στην ενότητα των αρωμάτων αλλά δεν αποκλείεται από τις αρχές Ιανουαρίου να φιλοξενείται στο τραπέζι ενός από τα εστιατόρια της Αθήνας.

Ο λόγος για το μπουκαλάκι των 50 ml που περιέχει τον κατεξοχήν ελληνικό χρυσό, το λάδι. Στη συσκευασία του E-LA- WON διαβάζουμε: «Ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο μηχανικές μεθόδους – ελληνικό ελαιόλαδο από άγουρες ελιές το οποίο προέρχεται από οικογενειακό ελαιώνα».
Και όλο αυτό γιατί μια ρύθμιση φέρνει αναγκαστικά στο τραπέζι των εστιατορίων το ελαιόλαδο. Την ρύθμιση αυτή εδώ και καιρό αξιοποιεί ο Γιάννης Καμπούρης, ο ιδρυτής της εταιρείας E-LA-WON, ο οποίος πόρρω απέχει από την κλασσική έννοια και φιγούρα του αγρότη – ελαιοπαραγωγού. Και όμως ο φιλόλογος και επιτυχημένος φροντιστής ( φροντιστήρια Σύγχρονο) με καταγωγή από το νησί της Ίμβρου και εγκύκλιες σπουδές στα σχολεία της Πόλης – με βάση τον οικογενειακό ελαιώνα της συζύγου του στη περιοχή των Μυκηνών- είναι σήμερα ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας στο χώρο της αγρο-διατροφής και της αγρο-επιχειρηματικότητας. Ο ίδιος γράφει στο site της εταιρείας του: «Οι μνήμες μου βυθίζονται στο μπλε του ουρανού και της θάλασσας στο δικό μου αιγαιοπελαγίτικο παράδεισο στην άκρη της Μεσογείου ζωγραφισμένο με το ασημένιο χρώμα της ελιάς δέντρο ιερό, σύμβολο ειρήνης και πολιτισμού παλιό όσο και η ανθρώπινη ύπαρξη δώρο των θεών προς τους ανθρώπους από την εποχή της Αθηνάς και του Ποσειδώνα, χιλιετίες ριζωμένο στην ελληνική γη. Σε τούτο τον τόπο των αρχαίων Μυκηνών στην ευλογημένη γη της Πελοποννήσου από καταπράσινους ιδιόκτητους ελαιώνες, με ποικιλία Κορωνέικη, με το μύθο στην ψυχή και το νου φτιάξαμε το E-la-won “όπως παλιά”, με ανόθευτη συνταγή και την τεχνογνωσία του σήμερα».

Στη σελίδα του E-LA-WON στο facebook διαβάζουμε: «Έτσι, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, καινοτομίας και προώθησης στην αγορά νέων προϊόντων και συσκευασιών, η εταιρεία E-LA-WON λανσάρει τα “Αρώματα του E-LA-WON σε συσκευασία κολόνιας”, με αφορμή την υποχρεωτική χρήση από τη 1η Ιανουαρίου 2018, μη επαναγεμιζόμενων φιαλών με ελαιόλαδο στον κλάδο της εστίασης, ενώ θα επιβάλλεται η χρήση συσκευασιών μιας χρήσης με επώνυμο προϊόν, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn