Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δηλαδή τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας, αναρωτήθηκαν πολλοί όταν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πριν απο καιρό.
Ενας τύπος μποέμ, με ένα δικό του λαϊκό στυλ, που αρέσει στην νεολαία, περίεργος αν δεν τον γνωρίσεις απο κοντά αλλα και αυθεντικός.
Ο Δημήτρης Μπίτζιος, ασχολείται με τις επιχειρήσεις επιτυχώς ή ανεπιτυχώς απο 15 χρονών και έχει στο αίμα του το επιχειρείν.
Υποψήφιος όμως είναι για τρείς λόγους.
ΠΡΩΤΟΝ: Εδωσε πριν απο 1,5 χρόνο τον λόγο του στον Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον κράτησε όπως ήταν το σωστό.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Του το ζήτησαν επαγγελματίες της περιοχής του να τους εκπροσωπήσει και
ΤΡΙΤΟΝ: Πίστεψε στην ανάγκη να εκφράσει τους μικρούς επαγγελματίες που δεν είχαν ποτέ φωνή στο Επιμελητήριο.
Ετσι βρέθηκε και υποψήφιος αλλά και πρωταγωνιστής σε ένα επαγγελματικό χώρο και σε μία εκλογική μάχη που έχει πάρει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή.
Η φήμη του ως εξαιρετικού προέδρου του Χιλιομοδίου τον συνοδεύει και στην διεκδίκηση της ψήφου των συναδέλφων του,έτσι ώστε να θεωρείται σχεδόν δεδομένη η εκλογή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Ο Μπίτζιος είναι χρήσιμος όπου και αν συμμετέχει γιατί έχει μία πρωτόγονη και αυθεντική αίσθηση του δικαίου κάτι που δεν αρέσει σε όσους απεργάζονται λαμογιές αλλά δεν είναι και εύκολο να τον προσπεράσουν.
Τις τελευταίες ημέρες δέχεται πόλεμο απο όσους δεν θέλουν την φωνή του αλλά γύρω του έχουν συσπειρωθεί πάρα πολλοί επαγγελματίες οι οποίοι τον εμπιστεύονται και τον στηρίζχουν δυνατά.
Η φωνή του μπορεί να μην έχει την καλαισθησία των υποτίθεται μορφωμένων υποκριτών, αλλά έχει την λαϊκή καθαρότητα και την αυθεντικότητα που είναι τείχος προστασίας για τους απλούς ανθρώπους ακόμα και εμπόρους που τους έχουν πάντα στο περιθώριο.
Οσο και μίζερος κακοθελητής να είναι κάποιος δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει το σημαίνον.
Ο Δημήτρης Μπίτζιος είναι ο πιο γνήσιος εκφραστής των αληθινών λαϊκών συμφερόντων, για αυτό και η εκλογή του είναι επιβεβλημένη.
Street Life
Δεκέμβριος 2017

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn