Ελεημοσύνη με τα λεφτά των δημοτών δεν γίνεται…!!!!

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι ένας δημοτικός σύμβουλος εχει δικαίωμα να κρατήσει την έδρα του, γιατί του την έδωσε ο λαός και δεν την παραχωρεί στην παράταξη όταν έλθει σε σύγκρουση μαζί της.
Εντάξει μέχρι εδώ;
Οι θέσεις των αντιδημάρχων όμως και ο νόμος το ξεκαθαρίζει και η λογική το επιβάλει είναι στην δικαιοδοσία του δημάρχου που αυτός επιλέγει ποιός θα κάνει σε συγκεκριμμένη περίοδο έργο και πότε αυτό τελειώνει.
Για τον λόγο αυτό τους σντιδημάρχους τους ορίζει με την υπογραφή του μόνο ο δήμαρχος.
Διάβασα χθές ότι ο κ.Γιώργος Μουρούτσος που δεν παραιτείται απο αντιδήμαρχος, ενώ δεν ασκεί πλέον καθήκοντα αντιδημάρχου, θα παίρνει κανονικά τον ΜΙΣΘΟ αλλά θα τον δίνει στο Ευθύμειο κέντρο και στο Χαμόγελο του Παιδιού…!
Ελεημοσύνη με τα λεφτά των δημοτών δεν γίνεται και όταν γίνεται είναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.
Η αντιμισθία του αντιδημάρχου, δίνεται γιατί είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στον δήμο και δεν είναι δώρο.
Ο κ.Μουρούτσος είναι και σοβαρός άνθρωπος και σοβαρός επιχειρηματίας αλλά πολιτικά αυτή την στιγμή για να πικάρει τον δήμαρχο πέφτει στην παγίδα του άκρατου λαϊκισμού και της υποκρισίας.
Η κίνηση του θα είχε νόημα πριν ένα χρόνο.
Οταν διορίστηκε απο τον Πνευματικό αντιδήμαρχος να έδινε ΤΟΤΕ τον μισθό στα ιδρύματα και να εκτελεούσε και τα καθηκοντά του.
Ενα χρόνο δεν τα έδωσε όμως,τα εισέπραξε  και το κάνει τώρα που παύθηκε απο αντιδήμαρχος.
Σήμερα με δεδικασμένο ότι δεν δικαιούτε αυτόν τον μισθό, αφου δεν εκτελεί καθήκοντα, ρίχνει μία φωτοβολίδα για λαϊκή και μόνο χρήση και κάνει ελεημοσύνη με λεφτά που δεν είναι δικά του.

Σε αντίθεση με τον επικεφαλής του νέου συνδυασμού Νίκο Σταυρέλη που όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ την αντιμισθία αλλά είχε δώσει εντολή στην υπηρεσία και αυτή τα έδινε σε ανήμπορους πολίτες…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn