Έρευνα: Εξαιρετικά δυναμικός ο τουρισμός της τρίτης ηλικίας

0
9
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το 56% των ταξιδιωτών άνω των 50 σε γενικές γραμμές προτιμούν να απευθύνονται κατευθείαν σε τουρ οπερέιτορ – Τουριστικά γραφεία προτιμά το 30%
Διακοπές μέσω τουρ οπερέιτορ, παρά με τουριστικό γραφείο, προτιμούν οι Βρετανοί ταξιδιώτες τρίτης ηλικίας, παρότι θεωρούνται βασικοί πελάτες των τουριστικών πρακτόρων.

Αυτό ήταν ένα από τα συμπεράσματα της πιο πρόσφατης ετήσιας έρευνας Silver Travel Industry Report 2017, που διενήργησε η ιστοσελίδα Silver Travel Advisor σε δείγμα 500 ατόμων ηλικίας άνω των 50 ετών – εκ των οποίων το 80% ήταν άνω των 60.

Το 56% των ταξιδιωτών άνω των 50 σε γενικές γραμμές προτιμούν να απευθύνονται κατευθείαν σε τουρ οπερέιτορ, εκ των οποίων το 40% κάνει κράτηση στο διαδίκτυο και το 16% από το τηλέφωνο. Τουριστικά γραφεία προτιμά το 30% του δείγματος, με το 15% να τα επισκέπτεται δια ζώσης και το 15% να εξυπηρετείται είτε από τηλέφωνο είτε από το διαδίκτυο.

Επιπλέον, το 48% δαπανούν περισσότερα από 3.000 λίρες το άτομο ετησίως για διακοπές, με το 24% της ίδιας ομάδας να δαπανά περισσότερες από 5.000 λίρες το άτομο, έναντι αντίστοιχου ποσοστού 22% πέρυσι.

Σχεδον τα τρίτα τέταρτα ανέφεραν ότι κάνουν περισσότερες διακοπές μετά τα 50 παρά πριν, με το 43% να προτιμά περισσότερο τα ταξίδια περιπέτειας πια σε σχέση με το παρελθόν.

Στην τρίτη ηλικία, και ιδιαίτερα για όσους έχουν καλές συντάξεις και δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, η ηλικία δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για ταξίδια. Περισσότεροι από το ένα τρίτο θεωρούν ότι τα καλά χρόνια για ταξίδια θα συνεχιστούν μέχρι την ηλικία των 80 τουλάχιστον.

Περισσότεροι από το 80% θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν μέχρι τουλάχιστον τα 75.

Οι Βρετανοί άνω των 50 ετών αντιπροσωπεύουν το 76% του πλούτου του Ην. Βασιλείου, με το 68% των ατόμων ανω των 55 να αυτοπροσδιορίζονται ως οικονομικά άνετοι και με περισσότερους από έναν στους 10 συνταξιούχους να έχει περιουσίες αξίας άνω του ενός εκατ. λιρών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn