Φύλακας άγγελος του ΑΣΠ Κόρινθος ο Παναγιώτης Πιτσάκης…!

0
34

Η άνοδος τηου ΑΣΠ στην Α’ Εθνική κατηγορία του βόλει είναι χωρίς καμία συζήτηση το αθλητικό γεγονός που θ ασημαδέψει τον φετινό χειμώνα.
Μία ομάδα ανθρώπων, μία καλή παρέα φίλων που αγαπούν το βόλει και 2-3γυναίκες που το έβγαλαν στην τοπική κοινωνία έκαναν το μεγάλο θαύμα.
Η Κόρινθος θα έχει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος και απο το κλειστό θα παρελάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου βόλει.
Η ομάδα δεν είναι κομήτης και όλα συνηγορούν ότι θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία και να κάνει την πόλη ένα ισχυρό κέντρο σε ένα άθλημα που αν το γνωρίσεις απο κοντά το ερωτεύεσαι και κολλάς μαζί του.
Η ομάδα όμως για να μείνει στα σαλόνια θέλει χρήματα για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.
Ο δήμος πρώτος προσέφερε 8.000 ποσό που το έχουμε γράψει και πάλι ότι είναι ελάχιστο και πρέπει τουλάχιστον να διπλασιαστεί μέσα στην σεζόν , για να μπορούν οι άνθρωποι της διοίκησης που με προσωπικές θυσίες και κόστος στηρίζουν την ομάδα απο τα πρώτα της βήματα να σχεδιάσουν σωστά.
Ομως ο Θεός δεν είδε τις θυσίες των ανθρώπων του ΑΣΠ και δεν τους άφησε έτσι.
Ενας επιχειρηματίας αποοφάσισε να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη και να στηρίξει αποφασιστικά την προσπάθεια του ΑΣΠ.
Ο κ.Παναγιώτης Πιτσάκης ιδιοκτήτης του γνωστού ΚΤΕΟ αλλά και άλλων επιχειρήσεων αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται έδωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εποχή, που εντυπωσίασε τους πάντες.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ.Πιτσάκης έδωσε περίπου 10.000 ευρώ στον ΑΣΠ ως οικονομική στήριξη και μάλιστα την στιγμή που η ομάδα τα χρειαζόταν για τις αναγκαίες μεταγραφές της.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα  γιατί η διοίκηση θέλει να κάνει επίσημη παρουσίαση της φανέλας της ομάδας και του χορηγού κ.Πιτσάκη και να τον ευχαριστήσει δημόσια.
Σημασία έχει ότι ακόμα υπάρχουν γύρω μας Κορίνθιοι επιχειρηματίες που προσφέρουν χωρίς να είναι σίγουρο ότι μπορεί να κερδίσουν κάτι απο αυτή την προσφορά τους.
Και προσφέρουν εκεί που τα χρήματα πιάνουν τόπο.
Και στο καμάρι της πόλη τον ΑΣΠ τα χρήματα πιάνουν τόπο τόσο με την μεγάλη ομάδα που μας κάνει περήφανους όσο και με τα δεκάδες παιδιά στην Ακαδημία που συντηρεί.
Να συγχαρούμε τον κ.Πιτσάκη για την μεγάλη χορηγία που έκανε στην ομάδα της πόλης μας..!