Μια Ιταλίδα από τα παλιά ζητάει την προσοχή σου

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Lancia θυμίζει κρυμμένο μυστικό για τους μυημένους, σαν μια πόλη της γείτονας χώρας που μπορεί να είναι πανέμορφη αλλά δεν την έχουν επισκεφτεί και τόσοι. Πολλοί ταξιδεύουν στο Μιλάνο, όλοι θέλουν να κάνουν διακοπές στη Ρώμη αλλά πόσοι έχουν πάει στην πρώτη πρωτεύουσα του ιταλικού κράτους, το Τορίνο;

Κάπως έτσι πάει για τη Lancia, αφού όλοι αγαπάνε τη Φεράρι και προσκυνάνε την Alpha Romeo όμως η Lancia είναι για τους πραγματικούς λάτρες του ιταλικού αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα τόσο θρυλικό μοντέλο όπως η Lancia Fulvia HF Fanalone που μάγευε τα πλήθη στα τέλη των 60s και τις αρχές των 70s.

Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 1972 και έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους θεατές παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα καμάρι για τη Lancia. Δες τη ξανά και ξανά να ντριφτάρει στις χιονισμένες στροφές και νιώσε μια στιγμή αυτοκινητιστικής ιστορίας.

 Θα μπορούσε θεωρητικά να γίνει δικιά σου, όμως τα 120 χιλιάδες ευρώ τη καθιστούν απαγορευτική, αν παρόλα αυτά όμως θες περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τις πάρεις εδώ. Όπως όμως έχουμε πει ξανά, δεν είναι κακό να κάνει κανείς όνειρα, όσο άπιαστα κι αν είναι. Και σίγουρα όλοι έχουμε δικαίωμα να χαζεύουμε μια τόσο όμορφη Ιταλίδα που φέρνει μνήμες από τα παλιά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn