Ξέρεις ποιό κέντρο ήταν τα “Κόκκινα μαγιώ” στην Κόρινθο;

0
270
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
 ·

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία γράφει σήμερα στο προφίλ του ο κ.Γιάννης Μπούφης, που αφορά ένα παλιό κέντρο στα Καλάμια που δεν υπάρχει πλέον…!
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ.
Καποιες φωτο ειναι απο το βιβλιο του Θεοδοση Κοντοζογλου,οπως και καποιες πληροφοριες που θα γραψω πιο κατω.
Το 1931 στα Καλαμια ενα μικρο δωματιο στην παραλια φιλοξενει την οικογενεια Ασπρουδη.
Απο τα παιδια του Ασπρουδη ο Αποστολης το 1955 ,επισκευασε το χωρο και το εκανε εξοχικο κεντρο με την ονομασια “Κόκκινα μαγιώ”...!-
Το κεντρο το 1960 και για 3 χρονια το νοικιασε ο Σπυρος Κοροβεσης και αργοτερα το 1965 το νοικιαζει ο Θανασης Παπαγιαννοπουλος και το ονομαζει -Νυχτεριδα-.Ενα τραγικο γεγονος στην οικογενεια του Παπαγιαννοπουλου ,τον αναγκαζει να αφησει το κεντρο ,για να το νοικιασει ο Παυλος Παπανικος απο το 1977 εως το 1979.
Απο το 1981 εως το 1989 περνα στα χερια της Μαριας Φαρσαμακη, για να το λειτουργησει ο Θεμης Αναγνωστοπουλος για 1 χρονο 1992-93 και να ξαναπερασει στα χερια της Φαρμασακη ,αυτη την φορα με συνεταιρο τον Παναγιωτη Κουρεμενο.
Τελος στις 28-5-1999 επι Νομαρχιας Αγγελου Μανωλακη και με εντολη της Κτηματικης Υπηρεσιας ,ενα συμβολο στην διασκεδαση των Κορινθιων,δεν γλιτωνει-οπως εχουν γλιτωσει τοσα και τοσα -και γκρεμιζεται.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn