Το κόλπο που θα σε σώσει από το ροχαλητό

0
16

Αν είστε από τους ανθρώπους που πέφτουν, κοιμούνται και δεν ξυπνάνε ούτε με κανόνια, δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Αν όμως έχετε θέμα με το θόρυβο και δη αυτόν που προκαλείται από το ροχαλητό του συντρόφου σας (ή το δικό σας!), σας έχουμε μερικά tips για να μειώσετε τα ντεσιμπέλ.   

Είναι ένας από τους λόγους να μείνετε ξύπνια το βράδυ και να σηκωθείτε εκνευρισμένη το πρωί. Φυσικά μιλάμε για το ροχαλητό το οποίο είναι σαν το ενοχλητικό κουνούπι που δεν φεύγει ποτέ από το αυτί σας, εμποδίζοντας σας να έχετε ένα ήρεμο βράδυ και, τελικά, έναν ποιοτικό ύπνο. Αποτέλεσμα; Ξυπνάτε ακόμα πιο κουρασμένη απ’ ότι ήσασταν όταν πέσατε στο κρεβάτι. 

Είτε το πρόβλημα το έχετε εσείς (με αποτέλεσμα να ακούτε συνεχώς τα παράπονα του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεστε το κρεβάτι σας), είτε εκείνος (με αποτέλεσμα να έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας), μπορείτε να εφαρμόσετε μερικά από τα παρακάτω tips.  

Είτε τις ακολουθήσετε εσείς, είτε τις υποδείξετε στον σύντροφο σάς, οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να μην σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε εντελώς από τον θορυβώδη αυτό ήχο, αλλά σίγουρα θα τον «απαλύνουν» και θα γίνουν o σύμμαχός σας για πιο ήσυχες νύχτες.