Το 1ο τουρνουά ποδο-τένις στην Κόρινθο

0
9

Το 1ο τουρνουά Πόδο-Tennis που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14-15 Ιουλίου στο σημείο Φλοίσβος-Άγαλμα Πήγασου και για πρώτη φορά στην περιοχή της Κορινθίας. Ένα αθλητικό event που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τον αθλητικό κόσμο της Κορινθίας και όχι μόνο.
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται παράλληλα στα δύο γήπεδα διαστάσεων 8m x 4m που θα τοποθετηθούν σε σημείο στο Λιμάνι Κορίνθου μπροστά στο Άγαλμα Πήγασου.

Για να συμμετέχει κάποιος δεν είναι απαραίτητο να είναι αθλητής-ποδοσφαιριστής.

Κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να αποτελείται από 3 παίκτες τουλάχιστον ( 2 βασικοί και 1 αλλαγή).

Οι ομάδες οφείλουν να έχουν την επωνυμία επιχειρήσεων ώστε να διαφημίζονται αυτές από τους διοργανωτές του τουρνουά.

H ονομασία των ομάδων μπορεί να είναι και χωρίς την επωνυμία κάποιας επιχείρησης αρκεί να μην μειώνει το κύρος της διοργάνωσης.

Στην περίπτωση αυτή δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή της ομάδας. Ο αριθμός και τα ονόματα των παικτών θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ μέχρι την έναρξη του τουρνουά.

Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα μεταγραφής παίχτη κατά την διάρκεια του τουρνουά αρκεί ο παίχτης να μην έχει αγωνισθεί με άλλη ομάδα στο τουρνουά.

Ο νικητής είναι αυτός που θα κερδίσει 2 σετ (21 πόντων) ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ( 1-1 ) παίζεται νικηφόρο σετ των 11 πόντων. Τα νικηφόρα σετ είναι στους 2 πόντους διαφοράς (π.χ αν ένα σετ είναι 14-14 ο νικητής είναι στους 16 πόντους ).

Σε περίπτωση ισοβαθμιών των ομάδων στην πρώτη φάση των ομίλων μετράνε τα νικηφόρα σετ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 16 ετών και άνω (άντρες- γυναίκες)

Δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε την Τετάρτη 4/7.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook όπου και θα σας δίνουμε οδηγίες για την συμπλήρωση μιας φόρμουλας με τα στοιχεία ομάδων και παιχτών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ για τον κάθε συμμετέχοντα.

Όλες οι νέες ενημερώσεις θα γίνονται από δελτία τύπου, κυρίως όμως από την σελίδα μας στο facebook.