Street Life: Τσιχριτζής- Γκουρβέλος σημειώστε Χ2…!

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αύριο βράδυ τα ψέμματα τελείωσαν.
Συνολικά 58 σωματεία θα εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και τον νέο πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων.
Είναι εύκολο αν δεν έχει επαρκή πληροφόρηρη, δεν γνωρίζεις παρασκήνια να λες ότι θέλεις.
Ακόμα πιο εύκολο να λες ότι λέει η παράταξη, χωρίς αντίκρυσμα.
Δύσκολο είναι να δημοσιογραφείς επώνυμα, να έχεις και νομική ευθύνη όσων λες και να κρίνεται η αξιοπιστία σου απο ότι γράφεις.
Διότι αν είσαι εκτός τόπου και χρόνου 2-3 φορές χάνεται η αξιοπιστία του μέσου που πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα απαραίτητα για την επιβίωση του.
Πολύ δε περισσότερο όταν το Street Life έχει κάνει σχεδόν 3.000.000 επισκέψεις σε λιγότερο απο ένα χρόνο και τους τελευταίους μήνες ξεπερνά τις 20.000 επισκέψεις την ημέρα, θα ήταν αφελές απο την πλευρά μας να το διακινδυνεύαμε για τον οποιοδήποτε Γκουρβέλο ή Τσιχριτζή.
Ετσι λοιπόν επειδή όμως  η δημοσιογραφία είναι πληροφορία και δεν είναι ότι σου κατέβει ή δεν είναι να κάνεις την επιθυμία σου είδηση και γεγονός θα σας δώσουμε σήμερα όλες τις νεώτερες πληροφορίες με πλήρη επίγνωση αλλά και τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες.

Το Street Life σεβάστηκε και τις δύο παρατάξεις και όσο και αν ψάξει κανείς δεν θα βρεί ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΛΕΞΗ, όλο αυτό το διάστημα που να έθιγε ή ακόμα και να έκανε κριτική στους κκ. Τσιχριτζή και Γκουρβέλο.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Στις εκλογές της Ενωσης μιλούν, διαπραγματεύονται και ζυμώνονται 5.000 άνθρωποι αλλά στην κάλπη θα πάνε ΜΟΝΟ 58..
Και οι 58 εκπρόσωποι των σωματείων έχουν ονοματεπώνυμο, ιστορία και κοινωνική παρουσία.
Δεν ψηφίζουν χιλιάδες για να μην μπορείς να κάνεις εκτίμηση. Ολα είναι λίγο πολύ δεδομένα.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στην παράταξη Τσιχριτζή απο την ημέρα που ξεκίνησαν οι εκλογές το προπαγανδιστικό σλόγκαν ήταν και παρέμεινε μέχρι και σήμερα το…”Εχουμε 37 πληρεξούσια”, κάτι που δεν ισχύει και δεν θα μπορούσε να ισχύει. Εξάλλου περίπου οι ίδιοι άνθρωποι το 2013 δήλωναν με ακόμα μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι είχαν 40 σωματεία και χρειάστηκε να γίνουν πράματα και θάματα για να επέλθει ισοπαλία με τον χαμηλών τόνων και χωρίς μηχανισμό Παναγιώτη Λαμπρινό.
Ομως στις εκλογές αυτές φάνηκε καθαρά η εμπειρία του κ.Μιχάλη Τσιχριτζή που κατάφερε με έξυπνα τρικ να κρατήσει ομάδες κοντά του πράγμα εξαιρετικά δύσκολο όπως εξελίσσονται οι εκλογές.

Στην παράταξη Γκουρβέλου όπως γράψαμε και την Παρασκευή οι τελευταίες ημέρες ήταν καθοριστικές. Η προσωπική επαφή του γιατρού με τα σωματεία ένα-ένα, θα αποδώσει καρπούς ακόμα και κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευση, αφου παραδοσιακά είναι γνωστό ότι 2 -3 ομάδες αποοφασίζουν την τελική τους στάση λίγο πριν μπούν στο παραβάν.
Οπως έχουν σήμερα τα πράγματα η παράταξη του γιατρού Στάθη Γκουρβέλου δεν έχει ανατρέψει μόνο την κατάσταση αλλά έχει πάρει κεφάλι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αλλά και τις πληροφορίες μας συγκεντρωμένες ομάδα-ομάδα η επιρροή των δύο παρατάξεων είναι:
Στάθης Γκουρβέλος 27-31 σωματεία
Μιχάλης Τσιχριτζής  25-29 σωματεία

Αύριο βράδυ θα κριθεί λοιπόν αν νύχτωσε η Κορινθιακή δημοσιογραφία ή αν ακόμα αντέχει και μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα και όχι εικόνες και κουβέντες των καφενείων.
Σε κάθε περίπτωση η διαφορά θα είναι στις 1-2 ψήφους..!

Υ.Γ.1.: Δεν λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα σωματεία  ΠΑΣ Κύψελος και Κρυονέρι
Υ.Γ.2:  Μέχρι να ανοίξει η κάλπη αύριο βράδυ θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά για το δημοσιεύμα αυτό  αλλά ο κόσμος θα κρίνει τελικά, όπως γίνεται πάντα..!
Ιούλιος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn