Ανοίγει τις πόρτες του το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου ανοίγει και φέτος την πόρτα του στο κοινό στα πλαίσια του προγράμματος «Ανοιχτές θύρες» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και στα πλαίσια της Παγκόσμιας μέρας Αστεροειδών 2017, λόγω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα NELIOTA.

Το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου, με το τηλεσκόπιο του 1.2 μέτρων, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα NELIOTA.

Το ερευνητικό πρόγραμμα NELIOTA ανιχνεύει λάμψεις φωτός που προκαλούνται από μετεωροειδείς που χτυπούν την επιφάνεια της Σελήνης, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που αναπτύχθηκε στα πλαίσια σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA).

Το NELIOTA είναι το πρώτο σύστημα που μπορεί να εκτιμήσει τη θερμοκρασία αυτών των λάμψεων πρόσκρουσης. Πληροφορίες στα ελληνικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, την παγκόσμια μέρα των αστεροειδών 2017, το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου θα ανοίξει την πόρτα του στις 20.00 και θα υποδεχθεί το ενδιαφερόμενο κοινό για να ξεναγηθεί στους χώρους του και να μάθει για την λειτουργία του τηλεσκοπίου. Στον προαύλιο χώρο του αστεροσκοπείου θα υπάρχουν τηλεσκόπια της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης για να ταξιδέψουν το κοινό στα αμυδρά ουράνια σώματα του έναστρου ουρανού

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn