ΣΟΚ! πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας προτείνει ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (φωτισμένη)..!!!!

0
164
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρωϊνό σοκ απο ανάρτηση που διαβάσαμε στον προσωπικό λογαριασμό πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία, ο οποίος ήταν γνωστός για το πολιτικό του ήθος και την ευαισθησία του
Ο πρώην βουλευτής για δύο μάλιστα τετραετίες, προετείνει την εγκαθίδρυση στην Ελλάδα…”φωτισμένης δικτατορίας”…!
Ο Τάσος Χωρέμης που μετά την θητεία στην Βουλή έχει ανακατέψει πολύ τις πολιτικές του  θέσεις και προφανώς έχει απομακρυνθεί απο την ιδεολογία με την οποία ανδρώθηκε και δικαιώθηκε προσωπικά και πολιτικά, τώρα κάνει το μεγάλο άλμα στο πολιτικό κενό…!
Με λίγα Πλατωνικά στοιχεία, αρκετό λαϊκισμό και μπόλικο ανακάτεμα προτείνει ως λύση στα σημερινά αδιέξοδα της Δημοκρατίας την δικτατορία, που είτε είναι φωτισμένη-ελιτιστική είτε είναι πατριωτικό-σοσιαλιστική είτε είναι φασιστική είναι απλά δικτατορία.!
Παράξενο ένας άνθρωπος που διαμορφώθηκε  μέσα στις δημοκρατικές διαδικασίες και πολλά χρόνια εξέφρασε και εκπροσώπησε την δημοκρτική παράταξη, να προτείνει δημόσια την κατάργηση της επειδή το αστικό πολιτικό σύστημα, αδυνατεί να κάνει την υπέρβαση και να βγάλει την χώρα απο την κρίση.
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΑΣΟ;
Θα μπορούσε να είναι μία αιτιολογία ότι είναι γιατρός και επαληθεύεται η γνωστή ρήση περί των γιατρών και των δασκάλων αλλά εδώ το άλμα είναι τέτοιο που δεν υπάρχει εξήγηση.
Να τι ακριβώς λέει ο Τάσος:
“Καλημερα σας ! Τι θα λεγατε για για μια φωτισμενη δικτατορια στην Ελλαδα ; ή δεν ειναι η ΤΑΞΗ,η ΑΣΦΑΛΕΙΑ,η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,αμεσα ζητουμενα ; οχι ασφαλως ως προιον των πρεσβειών,οπως το ’67,αλλα αμιγως Ελληνικη,πατριωτικη, εντιμων,ικανων,επαρκων,αποφασισμενων,απο ΟΛΟ το φασμα των πολιτικων αποψεων… μιλω για τωρα κι ΟΧΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ,οταν η Ελλαδα που γνωριζαμε δεν θα υπαρχει.”

Τι άλλο να σχολιάσουμε;
Μάλλον πλέον τα έχουμε δεί όλα και απλά πρέπει να περιμένουμε τον Κιμ να πατήσει το κουμπί…!!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn