Κορίνθιος στους κορυφαίους στην αθλητική ιατρική στον κόσμο!

0
108
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία ακόμα πολύ σπουδαία επιστημονική διάκριση και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο για τον εξαιρετικό Κορίνθιο φυσιοθεραπευτή Αινεία Σαμώνη.
Ο Αινείας πήρε πρόσφατα το «FIFA Diploma in Football Medicine», και ανήκει πλέον στο κλάμπ με τους κορυφαίους στον κόσμο στην αθλητική ιατρική.
Ο νεαρός Κορίνθιος επιστήμονας, διαρκώς κάνει σπουδαία βήματα στην καριέρα του, όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και εξελίσσοντας την επιστημονική του γνώση.

Τι είναι το το «FIFA Diploma in Football Medicine»!
Με την υποστήριξη από τους  πιο αναγνωρισμένα διεθνείς εμπειρογνώμονες στην αθλητιατρική, η FIFA έχει ξεκινήσει το «FIFA Diploma in Football Medicine» μια νέα πρωτοβουλία για να βοηθήσει στη διάδοση τις τελευταίες γνώσεις στην επιστήμη του αθλητισμού και τη βελτίωση της φροντίδας για τους ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές σε όλο τον κόσμο . Το «FIFA Diploma in Football Medicine» προσιτή σε όλους, επιτρέπει τη δυνατότητα στους χρήστες να ολοκληρώσουν το δικό τους ρυθμό.
Κάθε μαθημα είναι γραμμένο από μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων, οι περισσότεροι από τους οποίους σχετίζονται με Ιατρικό Κέντρο της FIFA Αριστείας, στους αντίστοιχους τομείς τους, μοιράζονται γραπτό περιεχόμενο, podcasts και εξετάσεις βίντεο, καθώς και την παροχή συνδέσμων σε άρθρα περιοδικών και άλλων πόρων. παίκτες υψηλού προφίλ μοιράζονται επίσης τις εμπειρίες τους μετά από να υποστεί έναν τραυματισμό και τι έμαθαν κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης. Είναι μια εξαιρετική πηγή για όλους τους επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται στη φροντίδα των ποδοσφαιριστών. Είναι μοναδική, σύγχρονη, ολοκληρωμένη και άριστα εκπαιδευτικά και δεν πρέπει να χαθεί. Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την πρόληψη έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους κλινικούς γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, φυσιοθεραπευτή και αλλους τους επαγγελματίες υγειας.
Το δίπλωμα παρουσιάζεται από τη FIFA, σε συνεργασία με μια σειρά από διεθνείς εμπειρογνώμονες στο ποδόσφαιρο. Η σχολή παρουσιάζει το δίπλωμα FIFA Football Ιατρικής αναγνωρίζονται εμπειρογνώμονες στον τομέα της αθλητικής ιατρικής. Βρίσκονται σε όλο τον κόσμο σε 49 FIFA Ιατρικά Κέντρα
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, η FIFA έχει δημοσιεύσει περίπου 400 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά. Το δίπλωμα παρέχει τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση αυτή τη γνώση. Παρέχει επίσης έναν «οδικό χάρτη» για άλλα χρήσιμα υλικά, συμπεριλαμβανομένων περιοδικό άρθρα, ιστοσελίδες και podcasts. Εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτό θα ενισχύσει την γνώση της αθλητικής ιατρικής.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn