Πόσα σύγχρονα γήπεδα έχει φτιάξει ο Πνευματικός;

0
47

 Η Δημοτική Αρχή Κορινθίων θα εγκαινιάσει το γήπεδο στην τοπική κοινότητα Γαλατακίου, ακόμη ένα γήπεδο με χλοοτάπητα, εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις της προς τους συμπολίτες μας για ασφαλείς και αναβαθμισμένους αθλητικούς χώρους.
Είναι πλέον άγνωστος ο αριθμός των υπερσύγχρονων γηπέδων που παραδίδει ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός.
Σχεδόν όλα τα χωριά του Καλλικρατικού δήμου έχουν πλέον γήπεδο με χορτάρι είτε φυσικό είτε πλαστικό και αυτό ανεβάζει την ποιότητα του ποδοσφαίρου, προσφέρει ασφάλεια στους αθλητές και είναι δέλεαρ για τα νέα παιδιά να μπούν στα γήπεδα.
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα με τέτοια γηπεδική υποδομή…!

Ενα ακόμα γήπεδο στολίδι
Το έργο προϋπολογισμού 467.000,00€ περιλάμβανε εργασίες ανακατασκευής της κονίστρας και χάραξης γηπέδου ποδοσφαίρου αγωνιστικών διαστάσεων 98mx61m. τοποθετήθηκε νέα περίφραξη, σύστημα φωτισμού και έγινε προσθήκη τεχνητού χλοοτάπητα με προδιαγραφές οι οποίες είναι σύμφωνες με τις προβλέψεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις απαιτήσεις της FIFA. Με αυτόν  τον τρόπο, η Δημοτική Αρχή Κορινθίων δημιουργεί σταδιακά ένα δίκτυο γηπέδων στον Καλλικρατικό μας δήμο, τα οποία μέσα από  την ομοιομορφία των αγωνιστικών χώρων, δίνουν την δυνατότητα στη νεολαία και τις ομάδες του Δήμου μας,  να διεξάγουν ποιοτικότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Αυτά τα ποδοσφαιρικά γήπεδα που έγιναν τα τελευταία χρόνια θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και στη διάκριση των Κορινθιακών ομάδων.