Νίκη παραμονής το Ζευγολατιό- Ισοπαλία το Λουτράκι

0
61
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το καθήκον του έκανε το Ζευγολατιό, που επικράτησε του Αιολικού.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η κορινθιακή ομάδα, που νίκησε με 2-0 τον Αιολικό, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το αρνητικό για την ομάδα του Παντελή Κολλιάκου είναι ότι νίκησε και η Δόξα Μεγαλόπολης κι έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς και παρέμειναν για έκτο ματς χωρίς νίκη (0-2-4).
Καλύτερο από το ξεκίνημα ήταν το Ζευγολατιό, που πίεσε και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5′ με κεφαλιά του Βατουσιάδη, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλους του ημιχρόνου. Στο 28′ ο Αιολικός είχε μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μανουσάκη.

Στην επανάληψη, το Ζευγολατιό συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με σουτ του Ζάρκου μέσα από την περιοχή στο 62′. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΚΟΡΕΡ: 5′ Βατουσιάδης, 62′ Ζάρκος 
Ζευγολατιό (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Ατματσίδης, Παινέσης, Σενάι, Ντούνης, Κλαδάκης, Θεοδωρόπουλος, (70′ Χουσελάς), Βατουσιάδης, Μαραθιανός (88′ Μπάρτζης), Ζάρκος (66΄Μαλαχάτης), Διαμαντόπουλος.

Αιολικός (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Τόλιας, Καπταγιάννης, Κρητικός, Ιωαννίδης (48′ Τοπάλι), Πάλλα, Κεσίδης, Λαλάς, Ντάμπος, Μανουσάκης, Χρήστου.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Χαλβατζάκος (Πειραιά), Δέτση (Αθηνών)

Μοιρασιά στον Ταύρο (1-1)

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Φωστήρας και Λουτράκι, με τον κόσμο να χειροκροτεί στο τέλος, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια.
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γούλα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Δωροβίνη.
Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν. Στην επανάληψη, οι «οράνιε» προηγήθηκαν, έπειτα από προσωπική ενέργεια και σέντρα του Γεωργούλια και πλασέ του Γούλα στο 51′. Ο Φωστήρας κατάφερε να απαντήσει γρήγορα, με το απευθείας φάουλ του Δωροβίνη στο 62′ να νικά τον Βανδώρο για το 1-1. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να κάνει το 2-1 για τον «φονέα» αλλά το σουτ του στο 68′ κατέληξε στο δοκάρι. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικό, με τον βοηθό Δελλή να το υποδεικνύει, αλλά τον διαιτητή Ξηρογιάννη να έχει αντίθεση άποψη. Πέντε λεπτά μετά, ο Κρολ σκόραρε, αλλά είχε προηγηθεί οφσάιντ του Μεντή που έκανε την κεφαλιά-πάσα.

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Δωροβίνης – 51′ Γούλας
Φωστήρας (Κώστας Αρζένης): Γρ. Βεζύρης, Κόλλιας, Μανδύλης, Μεντής, Μπούρας, Ντάφλας (72′ Βλάχος), Νάστος (55′ Μ. Βεζύρης), Κουτσούμπας (88′ Κοσμίδης), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος

ΑΟ Λουτράκι (Νίκος Μεσολόγγης): Βανδώρος, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Νικολάου, Γκιζαργιώτης (46′ Γεωργούλιας), Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Αποστολάκης (73′ Βοϊδίλας)

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κορακιανίτης, Δελλής (Βοιωτίας)

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn