Μέτριοι φτωχοσυμπέθεροι υπάρχουν στην Κόρινθο και όχι…παρθένες…!

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οποιος στοιχειωδώς κυκλοφορεί στην πιάτσα και μιλά με ανθρώπους αντιλαμβάνεται ότι στην Κόρινθο, μία χούφτα πρόσωπα επιμένουν να ανακυκλώνονται παντού και στα πάντα
Πρόσωπα, που θεωρούν ότι είναι οι “καλύτεροι” και φυσικά οι εντιμότεροι ενω΄όλοι οι άλλοι είναι λαμόγια.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν μπλοκάρει το σύνολο των θεσμων της πόλης και να οδηγούν σε στρατηγικές ήττες παρατάξεις αλλά και ιδέες.
Με την βοήθεια και των Κορίνθιων δημοσιογράφων οι οποίοι βαριούνται να μετακινηθούν και διαρκώς παρουσιάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, η πόλη έχει εγκλωβιστεί σε ένα προσωπικό που έχει καβαλήσει το καλάμι και πλέον σπέρνει παντού την αηδιαστική οσμή του επαρχιώτικου παραγοντισμού.
Απο τα δημοτικά πράγματα, στον πολιτισμό, στο ποδόσφαιρο ακόμα και στην βραδινή έξοδο, η Κόρινθος αποπνέει μία χαμηλού επιπέδου παραγοντίλα, η οποία με την σειρά της ισοπεδώνει κάθε καινούριο που προκύπτει.
Η ανακύκλωση της μετριότητας στην πόλη την πράξη δημιουργεί ψυχικά διαταραγμένους παραγοντίσους που βρισκουν πρόσφορο έδαφος και στήνουν βάθρα στα οποία ανεβάζουν και αποθεώνουν μόνοι τους τους εαυτούς τους.
Οι σκέψεις αυτές προκύπτουν απο την βεβαιότητα μου ότι οι επαρχιώτες φτωχοσυμπέθεροι παράγοντες κατάφεραν ήδη μέσα σε μία εβδομάδα και απενεργοποίησαν την δυναμική που είχε αναπτύξει μία απο τις καθαρότερες κινήσεος που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.
Στην Κόρινθο κανείς δεν είναι ΠΑΡΘΕΝΑ και για τον ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ υπάρχουν πολλές σελίδες προσωπικών δραμάτων, σκανδάλων και ηθικών ενοχών.
Ακόμα και κάποιοι ανόητοι που  νομίζουν ότι δεν τους αγγίζει  η κριτική και ζούν μέσα στην μακάρια κατάθλιψη τους είναι συνήθως τα πρώτα θύματα στο κοινωνικό κουτσομπολιό.
Κοινώς γελά ο κόσμος…!
 Μέσα σε ένα περιβάλλον μιζέριας και μετριότητας κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι κάθονται μακριά και ζούν στον δικό τους μικρόκοσμο αφήνοντας όμως όλο το πεδίο ελεύθερο σε καταθλιπτικούς και διπολικούς σαλτιμπάγκους που λυμαίνονται την πόλη.
Ομως και οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Ολα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή τους, την ιδιοτέλεια και την συνενοχή τους πολλές φορές.
 Ερχοντα πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις τα επόμενα χρόνια και ήδη έχουν αρχίσει το καταστροφικό τους έργο τα ανακυκλούμενα νούμερα.
Οι ίδιοι, με τον ίδιο τρόπο για όλα τα πόστα…!
Που να πάρουν αέρα νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες.
Οταν προκύπτει κανένα τέτοιο πρόσωπο τον τυλίγουν σαν χταπόδι και τον σκάνε..πριν χαράξει…!

Γ.Λ.
Μαϊος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn