Ποδόσφαιρο του κ@λου σε μία χώρα του…κ@λου…

0
75

Ποτέ δεν ήταν και ούτε θα γίνει κανονική Ευρωπαϊκή χώρα η Ελλάδα.
Πάντα θα την κρατούν δέσμια μικρές μειοψηφίες σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, που βολεύουν την αθλιότητα του μυαλού τους, στο μπάχαλο, την αλητεία και την παρανομία.
Πάλι και πάλι και πάλι…όταν τους δίνεται η ευκαιρία οι λαθρεπιβάτες του Ελληνισμού θα καταφέρνουν να διαλύουν όποια σοβαρή προσπάθεια γίνεται στον τόπο αυτό.
Οι αγανακτισμένοι, οι μπαχαλάκηδες, οι χούλιγκανς, οι ακραίοι ακτιβιστές της αριστεράς και της δεξιά, όλοι μαζί με ιδεολογήματα του κώλου, πάνε αυτή την χώρα απο το κακό στο χειρότερο…!
Το ποδόσφαιρο είναι η πιο δυνατή αντανάκλαση της Ελληνικής κοινωνίας,που έχει χαθεί στους λαβύρινθους της ανοησίας και της εξυπνάδας.
Κανείς δεν θέλει να βάλει την Πατρίδα στον δρόμο της κανονικότητας.
Το 2011, στον τελικό του κυπέλλου στο στο Ολυμπιακό στάδιο…40.000 άνθρωποι έβλεπαν αδύναμοι να κάνουν το παραμικρό 100 άθλιους να καίνε ότι έβρισκαν μπροστά τους και να διαλύουν τα πάντα.
Το ίδιο έγινε και χθες.
Το ίδιο θα γίνεται παντού και αρκούν ακόμα και 2-3 για να μετατρέψουν τα πάντα σε τριτοκοσμικές εικόνες.
Εδώ ένας Πολλάκης και με υπουργικό τίτλο μάλιστα είναι  αιχμή του δόρατος της Αριστεράς, που χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία με τους μπαχαλάκηδες και με τον ίδιο τρόπο διαλύει την δημόσια υγεία.
Ποδόσφαιρο του κώλου σε μία χώρα του κώλου…
Να μην αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υπάρχει σωτηρία.
Να μην στεναχωρείτε κανείς που τα νέα παιδιά φεύγουν μαζικά απο τον τόπο αυτό.
Καλά κάνουν.
Γλυτώνουν απο μία χώρα που διαρκώς ντροπιάζει τον εαυτό της, την ιστορία και της ξεβρακώνει το μέλλον της.
Γ.Λ.
Street life