Mία θέση για το ΠΑΣ Κόρινθος-Πέλοπας που θα συζητηθεί πολύ!

0
266
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χθες βγήκε η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ η οποία απέρριψε την ένσταση του ΠΑΣ Κόρινθος για τον αγώνα του Καμαριού.
Χθές ο προπονητής της ομάδας της Κορίνθου έδωσε νέα συνέντευξη τύπου στην οποία ενδιαφέρον έχει η θέση του για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΣ με τον Πέλοπα Κιάτου  που θα κρίνει και τον πρωταθλητή 2016-2017 για την Κορινθία.
Μετά την απόρριψη της ένστασης πρακτικά ο αγώνας δεν έχει ενδιαφέρον για την ομάδα του κ.Βασιλόπουλου, διότι με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα η αντίπαλος Κόρινθος 2006 κάτι που έχει διχάσει πολλούς.
Στους οργανωμένους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας υπάρχουν δύο τάσεις.
Η μία λέει ότι η Κόρινθος πρέπει να νικήσει για την ιστορία της και την φήμη της και η άλλη λέει ότι καλύτερα να βγεί το Κιάτο παρά η “ο6” η οποία μπορεί να απορροφήσει την ιστορία και να οδηγήσει τον ΠΑΣ σε μαρασμό.
Ο προπονητής της ομάδας με την συνέντευξη τύπου προσπάθησε να διαφυλάξει το κύρο της ομάδας γνωρίζοντας ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εκτός απο νίκη της Κορίνθου θα αμφισβητηθεί και η αμφισβήτηση αυτή θα κρατήσει χρόνια και θα είναι εμπόδιο για πολλά πράγματα στο μέλλον.
Η θέση μας είναι ότι υπάρχει μία ακόμα ευκαιρία για το ποδόσφαιρο της Κορίνθου και αυτή θα είναι η επόμενη εβδομάδα αν κερδίσει βέβαια η Κόρινθος ή πάρει ισοπαλία.
Και το λέμε ξεκάθαρα γιατί ποτέ δεν μασάμε τα λόγια μας.
Αν η Κόρινθος πάρει έστω και ισοπαλία, η πόλη θα έχει εξασφαλίσει ομάδα στην Γ’ Εθνική.
Θα υπάρχει μπροστά μία εβδομάδα πλέον για να σχεδιαστεί το μέλλον.
Να αποφασιστεί απο κοινού αν θα ανέβει ο ΠΑΣ Κόρινθος ή η Κόρινθος 06 και υπάρχει ασφαλής τρόπος να γίνει αυτό.
Η προσωπική μας θέση είναι ότι στην περίπτωση που το ΑΦΜ του ΠΑΣ δεν θα είναι εμπόδιο για το μέλλον η ομάδα που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική πρέπει να είναι η ιστορική και αυτό θα είναι εύκολο να γίνει.
Η ιστορία λέει ότι ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 το έκανε το 2015 για τον ΠΑΣ θα μπορέσει να το κάνει και το 2017, εφ όσον πέσουν οι τόνοι, κυριαρχήσει η λογική και πλέον πάμε όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την Γ’ Εθνική.
Και έχει άπειρους λόγους ο κ.Μπινιάρης ενώ θα είναι πρωταθλητής να δώσει το πρωτάθλημα στην ιστορική ομάδα γιατί ως παράγοντας θα έχει αφήσει παντοτινό αποτύπωμα και κανείς δεν θα του αμφισβητήσει την ηγετική παρουσία στην ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
 Φτάνει μία εβδομάδα να γίνουν οι γενικές συνελεύσεις και να κυλήσουν ΟΛΑ ομαλά.
Ο τρόπος είναι απλός και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορούμε όλοι στο στάδιο να πανηγυρίσουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..!
Η άποψη μου είναι επικίνδυνη και ξέρω ότι αυτά δεν γράφονται.
Ομως τολμώ και παίρνω και το ρίσκο για την θέση μου.
Ολα τα άλλα είναι μιζέρια και ξεροκεφαλιά που θα οδηγήσουν τα πράγματα πολύ πίσω τα επόμενα χρόνια.
Βεβαίως μπορεί  ο Πέλοπας που έχει καλή ομάδα  μέσα στο γήπεδο να  νικήσει επάξια και να πάρει και επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή, οπότε όλα τα παραπάνω να μην έχουν νόημα.
Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι, με 500 και πλέον Κιατανιώτες μέσα στο γήπεδο.!
Εμείς όμως θα έχουμε προσπαθήσει …

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Απρίλιος 2017
Street life
 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn