Σε εξέλιξη το ποδοσφαιρικό “ντέρμπι στα social media…!

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιντερνετική κόντρα είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στον γτνωστό ερασιτέχνη κατά δήλωση του δημοσιογράφο κ.Γιώργο Σκούρτη (Νικηφόρο) και τον George Papadopoulos,όπως αναφέρεται στο προφίλ του στο facebook και προφανώς είναι απλά ιντερνετικό και όχι το αληθινό του. Η κόντρα αφορά το ποδόσφαιρο,την διαιτησία και γενικά τις ομάδες.
Δημοσιεύουμε το σχόλιο του χρήστη Papadopoulos,γιατί είναι κόσμιο και λέει μία πλευρά του ποδοσφαίρου που συνήθως είναι αθέατη απο τα μπλόγκ και τους δημοσιογράφους. Ταυτόχρονα εκ των πραγμάτων ανοίγει μία γενική συζήτηση για καυτά θέματα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που μας ενδιαφέρουν όλους.
Με τον ίδιο τρόπο θα αναπαραγάγουμε την απάντηση του Νικηφόρου αν υπάρξει ή άλλη δημόσια τοποθέτηση του,γιατί ψάχνουμε τον γόνιμο και κόσμιο διάλογο.
Ο George Papadopoulos γράφει:
Μετά το μπλοκάρισμα που μου έκανες γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω θα σου απαντώ έτσι. Ο παίκτης του Αγγελοκάστρου λέγεται Γκατζένης και όχι Γκατζάνης. Είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου του. Δεν έχει παίξει ποτέ σε άλλη ομάδα.Το ΑΓΓΕΛΌΚΑΣΤΡΟ με γηγενής παίκτες από το χωριό ανέβηκε στην Δ ΕΘΝΙΚΗ. Μπράβο στην ΕΠΣ που τον τίμησε. Βέβαια εσύ ήθελες να τιμήσει τον Γιωργάκη,το δεξί σου χέρι.Την επόμενη φορά φίλε.
Είναι γνωστό σε όλους ότι προσπαθείς να φέρεις σε αντιπαράθεση τους διαιτητές με τους παράγοντες. Δεν το καταφέρνεις όμως γιατί όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο σου και τους στόχους σου. Για άλλη μια φορά κάνεις λάθος γιατί η διαιτησία είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Οι διαιτητές δεν είναι εχθροί με τους παράγοντες.
Είναι φίλοι και συνεργάτες. Σε ενοχλεί η δήλωση του προέδρου των διαιτητών που θέλει να καμαρώσει πάλι διαιτητές στην Ευρώπη.Σε ενοχλεί γιατί δεν καταφέρνεις να σπείρεις τη διχόνοια όπως επιθυμείς. Ο Νεοφυτιάδης είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Κορινθιακή Διαιτησία στη μετά Δασκαλόπουλο εποχή.
 Είναι επιστήμονας .έντιμος, ηθικός και αδέκαστος κριτής. Γι’αυτό απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλων των ομάδων. Γι’αυτό και η κάθε επιτροπή τον χρησιμοποιεί στα δυσκολότερα παιχνίδια.
 Στον περσινό αγώνα ΠΕΛΟΠΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 αν δεν κάνω λάθος κέρδισε το 06 με διαιτητή τον Νεοφυτιάδη. Στον φετινό αγώνα ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-1 ο κανονισμός λέει ότι για να τιμωρηθεί μια ομάδα πρέπει τα βεγγαλικά και οι κροτίδες να πέσουν εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν συνέβει όμως αυτό.
Να σου θυμίσω-είσαι ξεχασιάρης-ότι μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων,εκτός από τα δικά σου που περίμενες να αποτύχει. Δυστυχώς για σένα, αλλά ευτυχώς για το ποδόσφαιρο ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ και βούλωσε στόματα.
 Άλωστε απ’ότι ξέρω εσύ είσαι ενάντια στις τιμωρίες των ερασιτεχνικών ομάδων για να μη πληρώνουν πρόστιμα ή κάνω λάθος?
Δεν χρειάζεται να ζητήσεις ΣΥΓΝΩΜΗ από κανένα,πόσο μάλλον από τους διαιτητές οι οποίοι κάνουν άριστα τη δουλειά τους,γιατί δεν υπάρχεις γι’αυτούς. Δεν σε αφήνει το μίσος και η προκατάληψη να το δεις ή μάλλον το βλέπεις αλλά δεν σε συμφέρει,δεν σου βγαίνει ρε παιδί μου.
Εσύ δεν ζήτησες συγνώμη από τον Νίκα,θα ζητήσεις από τους διαιτητές. ΠΕΤΡΙ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Έχεις τόσο μεγάλη ανησυχία μήπως πάρει αποτέλεσμα η ΚΟΡΙΝΘΟΣ που εμμέσως πλην σαφώς μαθημένος από τα ΑΘΗΝΑΪΚΑ δρώμενα απειλείς τους διαιτητές του αγώνα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
Σου υπενθυμίζω: το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 αλλά εσύ θα χάσεις τα οφίτσια ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ……………………………………………………………….
George Papadopoulos

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn