Νερό για 2 χρόνια στην Κόρινθο εξασφάλισαν τα χιόνια…!

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νερό τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια,εξασφάλισαν τα χιόνια και οι βροχές που έχουν σημειωθεί φέτος στον ορεινό όγκο της Στυμφαλίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει όπως μας εξήγησε επιστήμονας που ξέρει όσο κανένας άλλος την Στυμφαλία και τα αποθέματα νερού, σημαίνει επάρκεια ακόμα και μόνο απο τις πηγές ια 2 χρόνια στην Κόρινθο.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι ήπιοι χειμώνες και η ανομβρία είχαν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στην λίμνη της Στυμφαλίας αλλά και στην γύρω λεκάνη.
Η ΔΕΥΑΚ αναγκάστηκε να διαχειριστεί πολύ μικρότερες ποσότητες νερού απο τις προβλεπόμενες και αυτό μόνο μέσα απο γεωτρήσεις, αφου είχαν στερέψει οι πηγές στην περιοχή.
Με δεδομένη την αύξηση της κατανάλωσης στον δήμο Κορινθίων και την υδροδότηση σχεδόν όλων των χωριών, τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν και χρειάστηκαν πολλές παρεμβάσεις για να μην μείνει απο νερό η Κόρινθος.
Ομως ο φετινός χειμώνας σκορπά αισιοδοξία.
Τα πολλά μέχρι τώρα χιόνια θα εμπλουτίσουν άμεσα και αποτελεσματικά την υδροφόρο λεκάνη της Στυμφαλίας.
Τα πετρώματα της περιοχής δεν αφήνουν σταγόνα νερό να πάει χαμένη.
Να σημειώσουμε ότι ο χειμώνας είναι στη μέση και αναμένονται και άλλα χιόνια, όπως και βροχές που θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τις ποσότητες νερού.
Απο το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό απο την ΔΕΥΑΚ, ότι αν συνεχιζόταν και φέτος η ανομβρία το καλοκαίρι του 2017 θα λαμβάνονταν περιοριστικά μέτρα στην κατανάλωση του νερού,όχι μόνο στα χωριά αλλά και μέσα στην πόλη.
Ιανουάριος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn