Ερχεται το…Αssos Christmas Bazaar!

0
52

Αυτά τα Χριστούγεννα κάτι νέο γεννιέται στην περιοχή μας: 

Το Αssos Christmas Bazaar!
Οι βιτρίνες στολίστηκαν, τα λαμπιόνια άρχισαν να γεμίζουν τους δρόμους, έλατα φορτωμένα με γιρλάντες και παιχνίδια άρχισαν να διακρίνονται από τα ανοιχτά παράθυρα πολλών σπιτιών και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως κάθε χρονιά, ακούγονται από παντού και ομορφαίνουν τις καθημερινές μας βόλτες στα κεντρικά σημεία της πόλης…
Μέσα σ’αυτό το γιορτινό κλίμα, σε αυτές τις ιδιαίτερες γιορτές, κάτι ξεχωριστό θα πραγματοποιηθεί στο «Πνεύμα των Χριστουγέννων»…!
Στον Άσσο Κορινθίας επί της Π.Ε.Ο σε έναν χώρο κλειστό 1.000τμ ειδικά διαμορφωμένο θα στεγαστούν πάνω από 30 διαφορετικά εμπορικά καταστήματα που θα φροντίσουν να καλύψουν κάθε σας επιθυμία σε Xριστουγεννιάτικα ψώνια και να δώσουν χαρά σε μεγάλους και μικρούς Φίλους!!!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα κάθε λογής σε προσιτές τιμές και πολλές εκπλήξεις μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, σας περιμένουν για να χαρίσουν όμορφες στιγμές στους φίλους και την οικογένειά σας.
Τα χαμογέλα, η ανθρώπινη επαφή και ο Γιορτινός «Αέρας» δεν μπορούν παρά να σας πείσουν ότι στο Αssos Christmas Bazaar θα βρείτε αρκετό από το «Πνεύμα» των Γιορτών.