Σήμερα θα μιλήσει ο ιατροδικαστής για την 36χρονη !

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας της 35χρονης πολύτεκνης Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία βρέθηκε πυροβολημένη (εξ επαφής) στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό της, το πρωί της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το θρίλερ συνεχίζεται, καθώς η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας που διεξάγει έρευνες με τη συνδρομή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά της Ζωής από την Αθήνα φέρνει στο φως νέα στοιχεία, τα οποία ίσως οδηγήσουν στη λύση του γρίφου.

Η άτυχη γυναίκα, που είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο μωρό του 2016 για τη Μεσσηνία (και το δεύτερο για όλη την Ελλάδα), βρέθηκε στη θέση του οδηγού, σκυμμένη και με τα χέρια σταυρωμένα! Στην τσέπη της εντοπίστηκαν 330 ευρώ, γεγονός που αυτόματα αποκλείει τη ληστεία μετά φόνου. Τα δύο μπροστινά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά, ενώ δεν βρέθηκαν στο όχημα ή στη γύρω περιοχή ούτε όπλο ούτε κάλυκας.

[Ο σύζυγός της Τάσος Παναγιωτόπουλος] Ωστόσο οι αστυνομικοί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου συνέλεξαν πλήθος στοιχείων (όπως αποτσίγαρα κ.λπ.), από τα οποία θα πάρουν γενετικό υλικό.

Ο 55χρονος σύζυγός της Τάσος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή το απόγευμα της Πέμπτης, όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι, αφού εξετάστηκε από την Αστυνομία για περισσότερες από 36 ώρες, το βράδυ του Σαββάτου αφέθηκε ελεύθερος.

«Πήγε να δώσει δανεικά»

Ο ίδιος είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου με άδεια, το οποίο όμως έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οπως είπε, η γυναίκα, φεύγοντας από το σπίτι, πήρε μαζί της σημαντικό χρηματικό ποσό για να το δώσει σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει, όπως ισχυρίστηκε, ποιος ήταν.
Ο 55χρονος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τον προβλημάτισε η εξαφάνισή της, γιατί «συνήθιζε να χάνεται» και γι’ αυτό δεν τη δήλωσε! Μάλιστα, το επόμενο πρωί έστειλε τα μεγαλύτερα παιδιά στο σχολείο κι εκείνος πήγε με τους εργάτες να μαζέψουν ελιές. Καθώς κινούνταν με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη, η εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του τού είπε ότι είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Τότε σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το Ι.Χ., όπου αντίκρισε την 35χρονη αιμόφυρτη.

Ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης διαπίστωσε κακώσεις κεφαλής διά βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα, με το ένα να είναι η πύλη εισόδου (δεξής κρόταφος) και το άλλο η πύλη εξόδου (αριστερή πλευρά του κρανίου). Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η γυναίκα πιθανότατα γνώριζε τον δολοφόνο της, ο οποίος ενδεχομένως καθόταν δίπλα της στο αυτοκίνητο. Ενδεικτικό είναι πως στο κεφάλι της βρέθηκε το πλαστικό πώμα (ο συγκεντρωτήρας που κρατάει τα σκάγια μέσα στο φυσίγγι)! Ωστόσο, περισσότερες απαντήσεις πρόκειται να δοθούν σήμερα το πρωί, οπότε αναμένεται να γίνει η νεκροτομή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn