Πελοπίδας Καλλίρης: Η Κορινθία αλλάζει…!

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Η Κορινθία αλλάζει δραστικά και αξιοποιεί τις προοπτικές της προς όφελος των πολιτών».
Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σας ευχαριστώ που βρίσκεστε στη σημερινή συνέντευξη τύπου και συμβάλλετε στην ενημέρωση των πολιτών για το έργο και τις δράσεις της Περιφέρειας  στην Κορινθία.
Στον τόπο μας , που δυστυχώς αποτέλεσε για πολλά χρόνια ουραγός στα έργα, με πολλές εξαγγελίες  και υποσχέσεις, χωρίς προεργασία και μελέτη, χωρίς συντονισμό και συνέπεια. Εμείς, από την αρχή της θητείας μας, συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τους συμπολίτες μας,  προσπαθούμε αδιάκοπα, παρά τις δυσμενείς εθνικές συνθήκες, να διεκδικούμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα με μοναδικό γνώμονα την ανταποδοτικότητά τους προς όφελος των πολιτών και των επόμενων γενιών.
Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις,  αλλάζουμε την Κορινθία με ορατά σε όλους αποτελέσματα και στη βάση της αλήθειας, σήμερα αποτυπώνουμε τα έργα μας και τον επόμενο προγραμματισμό μας με όραμα για τον τόπο μας.
Από τα τέλη 2014, όπου αναλάβαμε, ενεργήσαμε με ταχύτητα και επιμέλεια για την υλοποίηση ή ολοκλήρωση έργων ενταγμένων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2012, του 2013 και του 2014, ύψους 29.470.000€. Χαρακτηριστικό και πρωτόγνωρο είναι ότι  43 έργα νευραλγικής σημασίας για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων, τη βελτίωση της  καθημερινότητας  και τη διασφάλιση της  ασφάλειας των πολιτών, έχουν ήδη δημοπρατηθεί και είναι σε τροχιά υλοποίησης, κατόπιν στοχευμένου σχεδιασμού τους και επίμονης εργασίας όλων των Υπηρεσιών μας, παρά τις κωλυσιεργίες της κεντρικής εξουσίας. Από τις εκπτώσεις δε που καταφέραμε από τις δημοπρατήσεις, προγραμματίζουμε την περαιτέρω συντήρηση-βελτίωση επαρχιακού-εθνικού δικτύου της αρμοδιότητάς μας. Τα προαναφερθέντα έργα, ενδεικτικά αφορούν: συντήρηση- βελτίωση επαρχιακού-εθνικού -οδικού δικτύου, ηλεκτροφωτισμός, σημάνσεις, διάνοιξη νέων οδών,  επείγουσες παρεμβάσεις  αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα, αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων από φυσικά φαινόμενα, ενώ καταφέραμε εκτός του εγκεκριμένου προγράμματος, χρηματοδότηση 1.570. 000€ για εγγειοβελτιωτικά έργα που είναι ήδη σε φάση υλοποίησης. Λόγω της υψηλής απορροφητικότητας της χρηματοδότησης και του βαθμού ωριμότητας των προτεινόμενων έργων-δράσεών μας για όλο το νομό, διεκδικούμε ήδη  100.000.000€ από το ΠΔΕ 2017-2020.
Δεδομένης της εθνικής οικονομικής κατάστασης, η κρίσιμη για την πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Κορινθίας, χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2014-2020, έχει ήδη μελετηθεί προς αξιοποίηση σε στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις ύψους 80.000.000€.  Έργα που προέκυψαν ύστερα από επιμελή καταγραφή των αναγκών των Δήμων της Κορινθίας, διαβούλευση με τους Δημάρχους και αξιολόγηση του βαθμού ωριμότητάς τους. Ενδεικτικά, οι δράσεις προτεραιότητας αφορούν στην εκπαίδευση και κατάρτιση, την έρευνα και καινοτομία, την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, την αντιμετώπιση της φτώχειας και των διακρίσεων το περιβάλλον και την προσπελασιμότητα.  Να σημειωθεί ότι από το ΕΣΠΑ 2007-2013 ολοκληρώθηκαν επί θητείας μας, κρίσιμα έργα όπως η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός Κέντρων Υγείας και υποδομών.  Συγκριτικά, διεκδικούμε με ώριμα έργα την απορρόφηση περίπου 67.000.000 € περισσότερων απ΄ όσα τελικά απορροφήθηκαν κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο.
Κυρίες  και Κύριοι,  η αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας, που αποτελεί αυτοσκοπό μας, πέραν της βελτίωσης-δημιουργίας των υποδομών,  προϋποθέτει και την ύπαρξη αξιόπιστων, βιώσιμων επενδύσεων με έργα στρατηγικής σημασίας  που θα οδηγήσουν στην καλύτερη αξιοποίηση των ειδικών χαρακτηριστικών και προοπτικών της περιοχής και θα την ενισχύσει σε κάθε επίπεδο. Προσανατολιζόμαστε και ήδη ενεργούμε για να επιτευχθεί:
1.Η αξιοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου της Ζήρειας.
2.  Η αναβάθμιση και αξιοποίηση του Ισθμού και της ευρύτερης περιοχής, με την συντήρηση των υφιστάμενων  υποδομών, την αναβάθμιση του εμπορικού status, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.
3.Η ενίσχυση της τουριστικής αξίας της Στυμφαλίας με την εκβάθυνση της λίμνης, αφού επιλυθεί παράλληλα και το ζήτημα της ύδρευσης και της άρδευσης
4.Η αξιοποίηση και ανάδειξη της λίμνης της Βουλιαγμένης με τη δημιουργία φυσικού καταδυτικού πάρκου
5.Η νευραλγικής σημασίας για την αγροτική παραγωγή ολοκλήρωση του Φράγματος του Ασωπού, με επίμονες πιέσεις μας προς την Κυβέρνηση
6.Η υλοποίηση Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού στο Λουτράκι, με δεδομένο ότι έχει ήδη υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Υπουργείου Τουρισμού, και το οποίο θα αλλάξει τη μορφή του Τουρισμού σε όλο τον Νομό.
7. Η εγκατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας σε νέο Διοικητήριο, σε συνέχεια της επιτυχούς προσπάθειάς μας για μείωση των λειτουργικών μας δαπανών με ταυτόχρονη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Ολοκληρώνοντας τη σημερινή ενημέρωση, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι παρά τις εθνικές αντιξοότητες, η προσπάθειά μας για βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας  του τόπου μας και αξιοποίησης των προοπτικών του προς όφελος των επόμενων γενιών θα είναι αδιάκοπη, έντονη και αδιαπραγμάτευτη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn