Ρώσοι Tour Operators ανακαλύπτουν το Λουτράκι

0
13

Οι Ρώσοι Tour Operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για σύναψη συνεργασιών με το Λουτράκι και συνεργειών με τον Τουριστικό ΟργανισμόςΛουτρακίου, που θα αυξήσουν τον εισερχόμενο τουρισμό και εκτός τουριστικής περιόδου.
Σεμινάριο για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Σε τρεις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στον ποδηλατικό, περιηγητικό/trekking και οικοτουρισμό θα εστιάσει το νέο σεμινάριο του TravelDailyNews που διεξάγεται στις 7 Δεκεμβρίου

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, σε μια προσπάθεια τοποθέτησης της θέσης της Ελλάδας ως προνομιακού ταξιδιωτικού προορισμού στην ρωσική αγορά στις ειδικές μορφές τουρισμού, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας (Fam Trip), στα πλαίσια του οποίου, 16 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων / Tour Operators από τη Μόσχα που δραστηριοποιούνται στον Αθλητικό Τουρισμό και στον Τουρισμό Υγείας – Ευεξίας  είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά  τον προορισμό.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν τόσο η παρουσίαση όσο και η περαιτέρω εξοικείωση των συμμετεχόντων με το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και η σύναψη συνεργασιών, με σκοπό την προώθηση συνεργασιών με επίκεντρο τον Αθλητικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Υγείας – Ευεξίας για τους επαγγελματίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

To Fam Trip διήρκησε 4 ημέρες, από 24 έως 27 Νοεμβρίου 2016 και στη διάρκειά του οι Tour Operators επισκέφθηκαν τις αθλητικές και τουριστικές υποδομές του Δήμου Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ, επιθεώρησαν τουριστικές εγκαταστάσεις, συμμετείχαν σε συναντήσεις στρατηγικής σημασίας με φορείς της περιοχής και επίσης πραγματοποίησαν επισκέψεις πολιτιστικού, ιστορικού και γαστρονομικού περιεχομένου.

Οι Ρώσοι Tour Operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για σύναψη συνεργασιών με το Λουτράκι και συνεργειών με τον Οργανισμό που θα αυξήσουν τον εισερχόμενο τουρισμό και εκτός τουριστικής περιόδου.

Το Fam Trip των Tour Operators υποστήριξαν ενεργά ο Δήμος Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ. και στήριξαν χορηγικά οι τοπικές επιχειρήσεις με παροχή εκπτωτικών τιμών στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

Επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι: Το νέο σεμινάριο του TravelDailyNews, που διεξάγεται στις 10 Δεκεμβρίου, έχει ως θέμα την αποτελεσματική επικοινωνία των στελεχών του κλάδου του τουρισμού με τους πελάτες τους