Σκουπίδια Κορίνθου: Μύθοι και αλήθειες…!

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η διαχείριση των απορριμάτων απο τον δήμο Κορινθίων, είναι περίπου σαν το πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…!
Ολα τα μεγαλόπνοα σχέδια έχουν μπεί στα συρτάρια και εκεί θα μείνουν.

Ας ξεκινήσουμε ανάποδα.
Η “Πρωτοβουλία Πολιτών” του κ.Παναγιώτη Ψιλογιαννόπουλου, συμμετέχοντας στις “συλλογικότητες” της Πελοποννήσου, θέλει να γίνεται διαχείριση απο τον ίδιο τον δήμο, αλλά δεν έχει καμία διάθεση, ούτε και γνώση για το πως θα γίνει αυτή, πόσο κοστίζει και αν είναι ενταγμένη σε έναν περιφερειακό και Εθνικό σχεδιασμό. Η αντιπάθεια της στο σχέδιο Τατούλη και τα ΣΔΙΤ είναι η ιδεολογική πλατφόρμα που στηρίζει αυτή την θέση.
Πιέζει τον δήμαρχο να αντισταθεί στο ΣΔΙΤ και την ΤΕΡΝΑ για λόγους αριστερής συνέπειας.!
Οι Ψιλογιαννόπουλος και Δημητριάδη δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ, που πάει με φόρα για να υπογράψει την σύμβαση Τατούλη.!

Η “Συμμαχία Πολιτών” του κ.Βασίλη Νανόπουλου κινείται αναγκαστικά σε δύο βάρκες. Ιδεολογικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ΣΔΙΤ απεναντίας επειδή είναι και έργο της ΝΔ μάλλον το θεωρεί ως λύση όχι μόνο για τα σκουπίδια αλλά και για άλλα σημαντικά έργα.
Η επίσημη ΝΔ στηρίζει τα ΣΔΙΤ αλλά και έχει εκθειάσει δημόσια τον διαγωνισμό του Τατούλη με το σύνολο των κορυφαίων πρώην υπουργών της.
Το ίδιο θα κάνει και τώρα αν φτάσει στην Βουλή η σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ.
Απο την άλλη πλευρά ο κ.Νανόπουλος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, εξαναγκάστηκαν να στηρίξουν την τοπική διαχείριση (που ήταν και δική τους θέση)  που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος όταν άλλαξε στάση για τα σκουπίδια.
Αν δεν το έκαναν θα βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και θα δέχονταν σκληρή κριτική απο τους πάντες. Ετσι χωρίς να πιστεύουν και ακόμα περισσότερο να εμπιστεύονται την πρόταση Πνευματικού, ψήφισαν πολλές φορές την τοπική διαχείριση αλλά με παραλλαγές και αντιφάσεις.
Τους διέσωσε η λάθος σκέψη του δημάρχου να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την αγορά εξοπλισμού, τον οποίο και αυτόν ψήφισαν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα εκτεθεί ο δήμαρχος (Θα το πούμε παρακάτω).!
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, οι σύμβουλοι του κ.Νανόπουλου και ο ίδιος βρέθηκαν να αιωρούνται ανάμεσα στις δύο παραπάνω απόψεις κάτι που έγινε ορατό απο τους πάντες και δημιούργησε και εκνευρισμούς.

Η “Πορεία ευθύνης” του κ.Αλέξανδρου Πνευματικού, το 2014 για το θέμα των σκουπιδιών, χωρίς να ξέρει το κόστος όπως είπε ο δήμαρχος στήριζε απόλυτα τον διαγωνισμό Τατούλη.
Στις αρχές του 2016 ο δήμαρχος πείσθηκε ότι μπορεί να προχωρήσει μόνος του ο δήμος από τις αερολογίες στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και με την σειρά του έπεισε και τους δημάρχους Αργους-Ναυπλίου και Τρίπολης και φυσικά το Λουτράκι…!
Ετσι ξεκίνησε να σχεδιάζει μαζί με τον καθηγητή κ.Θέμη Λέκκα την τοπική διαχείριση των απορριμάτων.
Οταν κλήθηκε στο Μαξίμου μαζί με ολους τους Πελοποννήσιους δημάρχους κατάλαβε απο το στόμα του Φλαμπουράρη και του Σταθάκη ότι οι δήμοι δεν θα πάρουν ευρώ για τοπικές διαχειρίσεις και πρέπει να τα βρούν με τον Τατούλη για να προχωρήσει η ΤΕΡΝΑ.
Ομως είχε ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και είχε προχωρήσει σε διαγωνισμό για την αγορά μηχανημάτων που κόστιζαν 2-3 εκ. ευρώ.
Διέτρεχε τον θανάσιμο κίνδυνο να αγοράσει τα μηχανήματα, χωρίς να μπορεί να πάρει τις απαραίτητες άδειες και αυτά να μείνουν στην αποθήκη.!!!!
Θα ήταν υπόλογος όχι απλά για παράβαση καθήκοντος αλλά για εγκληματική ενέργεια.!
Το κατάλαβε και το σταμάτησε.! Μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν άποψη όταν αλλάζουν οι συνθήκες.

Ας αφήσουμε επιμέρους τα όσα τραγελαφικά γίνονται στον ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου.
Για να μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη τοπική διαχείριση ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ και τις άδειες αυτές τις δίνει ο Τατούλης. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι κανένας δήμος που κινείται αυτόνομα δεν θα πάρει στον αιώνα τον άπαντα άδειες απο τον Τατούλη.
Ο δήμαρχος και η παράταξη του πίστευαν ότι θα παράκαμπταν μέσω της αποκεντρωμένης τον Τατούλη αλλά είδαν ότι αυτό δεν γίνεται παρά για μία πολύ μικρής κλίμακας διαχείριση.
Αυτή την στιγμή το θέμα των απορριμάτων για την Κόρινθο είναι στο απόλυτο…ΚΕΝΟ…!!!!
Ολοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν την απόφαση της κυβέρνησης και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο.
Η πρόθεση για τοπική διαχείριση υπήρχε και υπάρχει ακόμα και απο τις 3 παρατάξεις  αλλά με τις προθέσεις δεν…βάφονται αυγά..!
 Το κλειδί των εξελίξεων το κρατά στο χέρι του ο υπουργός Σταθάκης και αυτός θα αποφασίσει πότε θα δοθεί λύση στα απορρίματα της Πελοποννήσου και της Κορίνθου.
Ολα τα άλλα είναι απλά για να βρίσκουμε αιτίες κάτι να λέμε και να ικανοποιούμε και τον Παναγιώτη Ψιλογιαννόπουλο ότι συλλογικά…παλεύουμε…την ουτοπία..!
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κάνει την πάπια και με την μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα του είναι θέμα χρόνου να υπογράψει με την ΤΕΡΝΑ..!

Γ.Λ.
Νοέμβριος 2016
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn