Βig deal: Συμφωνία-έκπληξη βάζει “φωτιά” στην Εθνικής Αντίστασης!!!

0
6
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Προφητικά πριν απο δύο μήνες γράψαμε στο Street Life, ότι η πιάτσα της οδού Κολοκοτρώνη, θα δυσκολευθεί να αντέξει τον φετινό χειμώνα.
Μάλιστα θεωρούσαμε ότι η κινητικότητα που υπάρχει στους γύρω δρόμους αναποφευκτα θα δημιουργήσει μετακινήσεις.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι έγινε το μεγάλο μπάμ και κλείσθηκε η συμφωνία που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στον κεντρικότερο των κεντρικών δρόμο της Κορίνθου.
Κορίνθιοι επιχειρηματίες κάνουν στην καρδιά της Οικονομικής κρίσης το μεγάλο τους επιχειρηματικό βήμα.

Η οδός Εθνικής Αντίστασης κυριολεκτικά θα “πάρει φωτιά”,τις επόμενες ημέρες; μόλις και επίσημα γνωστοποιηθεί ότι γνωστή Κορινθιακή αλυσίδα εστίασης και καφέ, υπέγραψε συμβόλαια και ξεκινά εργασίες κατασκευής με το μεγαλύτερο μαγαζί της Εθνικής Αντίστασης.
Οι πληροφορίες μας για το big deal, είναι και έγκυρες και συγκεκριμένες.
Σεβόμενοι την επιχειρηματική προσπάθεια για την ώρα δεν δίνουμε περισσότερα στοιχεία για να μην κάνουμε κακό στην συνεργασία που ολοκληρώνεται.

Το μαγαζί αυτό θα “δυσκολέψει” όλα τα γύρω μαγαζιά, γιατί έχει απεριόριστες δυνατότητες και θα διαμορφώσει νέες συνθήκες, αφου θα λειτουργήσει ως πόλος.
Είναι πραγματικά φιλέτο και πολλά χρόνια κλειστό..!
Η Κορινθιακή εταιρεία που ξεκινά την μεγάλη αυτή επένδυση  είναι γνωστή για την ποιότητα αλλά και αγαπημένη στους Κορίνθιους..!
Αν ο “Μυλωνάς” στην γωνία Εθνικής Αντίστασης και Κύπρου έφερε αναταράξεις είναι σίγουρο ότι το νέο μαγαζί θα δημιουργήσει πολύ πιο μεγάλα θέματα.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι επιχειρηματίες έκλεισαν την συμφωνία με ένα αστρονομικό για την εποχή ενοίκιο, στοχεύοντας σε μεγάλο μερίδιο της αγοράς αλλά και του κόσμου που επιλέγει το κέντρο για ψυχαγωγία.
Τις επόμενες ημέρες είναι δεδομένο ότι θα διαρρεύσει η συμφωνία και πιθανόν και άλλες λεπτομέριες.
Για την ώρα σας λέμε ότι το Street Life έχει πριν λίγο καιρό κάνει ειδικό αφιέρωμα στην Κορινθιακή εταιρεία προβλέποντας την επέκταση της.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn