Αρχίζει μαθήματα ιστιοπλοϊας ο ΝΟ Κιάτου

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σεμινάριο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου
 Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν τα τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για αρχάριους από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου. Πρόκειται για την 26η σειρά κυβερνητών του Ν.Ο. Κιάτου. 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα της ιστιοπλοΐας και περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση με ιστιοπλοϊκά σκάφη από έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι οκτώ εβδομάδες και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη (skipper) μετά από εξετάσεις. Ο κάτοχος του διπλώματος που χορηγεί ο Ν.Ο. Κιάτου έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει ένα ιδιωτικό ή επαγγελματικό ιστιοπλοϊκό σκάφος και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες στις ελληνικές θάλασσες. Επίσης αποκτά δελτίο αθλητή και μπορεί να συμμετέχει σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 18.30-21.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διεύθυνση: Δημοτικό Αναψυκτήριο (Παγόδα), Γ. Γιαννόπουλου 1, Θέση Σφαγεία Κιάτου.

Τηλέφωνο: 27420-26105 – Fax: 27420-26546-
Email: info@nokiatou.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn