Τατούλης: “Θα κάνουμε το τρένο νέο τουριστικό cluster”

0
62
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Mε το σχέδιό μας αυτό θα μετατρέψουμε το σιδηρόδρομο στην  Πελοπόννησο σε ένα νέο τουριστικό cluster που θα αποτελέσει, αφενός, μια νέα σημαντική επενδυτική πρόταση, αφετέρου, θα δημιουργήσει ένα νέο διεθνώς ανταγωνιστικό θεματικό τουριστικό προϊόν».
Την πιλοτική επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου ως «τραίνο – κρουαζιέρα» πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Καθηγητή Χωρικού Σχεδιασμού του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης και μια από τις κορυφαίες διεθνώς προσωπικότητες για τα σιδηροδρομικά δίκτυα κ. Bernd Scholl

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε επίσης η διοργάνωση τον Οκτώβριο του 2016 στη Ζυρίχη συνεδρίου από το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου, όπου θα προσκληθούν όλοι όσοι έχουν υλοποιήσει διεθνώς ανάλογα σχέδια, τόσο για να ενημερωθούν για το σχέδιο αυτό, όσο και να παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν. Ακολούθως την άνοιξη του 2017 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο συνέδριο στην Πελοπόννησο.

Π.Τατούλης: Νέο ελκυστικό τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου το τραίνο – κρουαζιέραΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε επίσης ότι στόχος της Περιφέρειας είναι «να ενσωματώσουμε το σιδηρόδρομο στην οικονομία μας, προσφέροντας παράλληλα μια νέα εναλλακτική πρόταση αξιοποίησης των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων» σημειώνοντας ότι σε αυτό το σχέδιο συμφωνεί τόσο ο ΟΣΕ, όπως ρητά δήλωσε ο κ. Οικονόμου, όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η πολιτική ηγεσία τριών Υπουργείων.

Τόσο ο κ. Τατούλης, όσο και οι κ.κ. Scholl και Θεοφανόπουλος τόνισαν τη βούληση να πιστοποιηθεί η σιδηροδρομική διαδρομή Κόρινθος μέχρι Αρχαία Ολυμπία, ως αγαθό άυλης πολιτιστικής κληρονομίας, δεδομένου του εξαιρετικού πολιτιστικού και φυσικού αποθέματος κατά τη διαδρομή αυτή, ώστε να αποτελέσει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών.

Ο κ. Scholl από την πλευρά του, αφού τόνισε την ανάγκη σύνδεσης του σιδηροδρομικού, πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, χαρακτήρισε ως την πιο ενδεδειγμένη επιλογή τον τουρισμό κρουαζιέρας για την Πελοπόννησο δεδομένης της εξαιρετικής θεματικότητας του προϊόντος που έχει να προσφέρει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn