Pole Dancing, η πιο hot τάση γυμναστικής

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι γυναίκες ακολουθούμε πιστά τη μόδα όχι μόνο όσον αφορά την ένδυση και την περιποίηση αλλά και ως προς τη φυσική μας κατάσταση. Και σαφώς, δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε κι εμείς την καυτή μόδα του fitness που λέγεται pole dancing ή αλλιώς γυμναστική πάνω σε στύλο.

Αυτού του είδους η σωματική άσκηση αφορά γυναίκες με τόλμη και πάθος, αλλά μπορεί να παροτρύνει ακόμα κι εκείνες τις πιο ρομαντικές και κλασικές, που τη θεωρούν προκλητική, έχοντας στο μυαλό τους ότι πρόκειται για τον αισθησιακό χορό σε μαγαζία με στριπτίζ.

Ωστόσο, το pole dancing έχει πια απενοχοποιηθεί και έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, για να μας χαρίσει αρμονία, ευλυγισία, δύναμη, ευεξία και αρμονία.

Γιατί να το επιλέξεις

    Είναι ο απόλυτος συνδυασμός χορού και γυμναστικής, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι η χρήση του στύλου το κάνει καθαρά και μόνο αισθησιακό ή σέξι.

    Επειδή η γυμναστική πραγματοποιείται με το ίδιο το βάρος του σώματος ( αερόβια και αναερόβια) το pole dancing έχει την ιδιότητα να γυμνάζει όλο τον κορμό ( χέρια, πόδια, γλουτούς, πλάτη) αλλά και να χαρίζει γράμμωση στο σώμα.

    Κρίνεται κατάλληλο για όλες τις ηλικίες – ακόμα και για γυναίκες που δεν έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία στο χορό – χάρη στις ασκήσεις που γίνονται ανά κλίμακα δυσκολίας.

Ανεβαίνουμε επίπεδο σταδιακά!
    Τα ωφέλη του έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός, δυναμώνει, τονώνει και βελτιώνει την εικόνα του σώματος και μάλιστα άμεσα, αφετέρου, είναι η γυμναστική που μέσω ενός άκρως διασκεδαστικού τρόπου, ανανεώνει τη διάθεση της γυναίκας, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, βοηθά να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της, είναι ένα role playing που έχει ορατά αποτελέσματα ακόμα και στη σεξουαλική σου ζωή!

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn