To Playstation 4 αναβαθμίζεται!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Η Sony διέθεσε τη νέα έκδοση του firmware του PlayStation 4 που αποτελεί την σημαντικότερη από όσες έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα αφού αλλάζει το περιβάλλον εργασίας και προσθέτει πολλές νέες λειτουργίες.

Το Firmware 4.00 του Playstation 4 φέρνει την υποστήριξη της τεχνολογίας HDR (High Dynamic Range) η οποία βελτιώνει πολύ την εικόνα στις “απλές” τηλεοράσεις και οθόνες.
Εκτός όμως από αυτό με το νέο update πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν live streaming παιχνιδιών σε ανάλυση 1080p σε υπηρεσίες όπως το YouTube και το Twitch,  αλλά και να παίζουν απ’ όπου θέλουν με τη λειτουργία remote play.
Επίσης εκτός από τις νέες λειτουργίες η νέα ενημέρωση του συστήματος αλλάζει την εμφάνιση και της αρχικής οθόνης και γενικότερα το interface κάνοντας το πιο εύχρηστο.
Το νέο update είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες οπότε δεν αποκλείεται να δείτε κάποιο μήνυμα που να σας ενημερώνει γι’ αυτό ή απλά αν έχετε τη συσκευή σε “rest mode” όταν ανοίξετε την κονσόλα να δείτε μερικές διαφορές μιας και το update θα έχει γίνει αυτόματα (αν το έχετε επιλέξει από τις ρυθμίσεις).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn