Χωριάτικη σαλάτα για Γκίνες!

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο επιχειρηματίας Μπόρις Μουζενίδης, επικεφαλής του ομώνυμου ταξιδιωτικού ομίλου και της Ellinair, έστησε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα, η οποία μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 20 τόνοι φρεσκοκομμένων λαχανικών, και περισσότεροι από 1.000 εθελοντές, οι οποίοι δούλεψαν χωρίς διάλειμμα για δύο ολόκληρες ώρες, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Στους πάγκους υπήρχαν όλα τα υλικά, τα οποία και μπήκαν σε έναν τεράστιο μεταλλικό κάδο. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 7 τόνοι ντομάτας, 7 τόνοι αγγουράκια, 2 τόνοι ελιές, 2,5 τόνοι φέτας, μισός τόνος λάδι, 1 τόνος κρεμμυδιού, 80 κιλά αλάτι και 50 κιλά ρίγανη.

Αυστηρός κριτής και επιβλέπων της διαδικασίας, ο Πλαβίν Πάτελ, υπεύθυνος των ρεκόρ Γκίνες, ο οποίος δήλωσε πως έπρεπε να τηρηθούν οι κανόνες, προκειμένου να αναγνωριστεί το ρεκόρ, ενώ συμπλήρωσε πως μετά το τέλος της παρασκευής, η σαλάτα έπρεπε να μοιραστεί σε συμμετέχοντες και θεατές.

Όταν η χωριάτικη σαλάτα ετοιμάστηκε, ζυγίστηκε και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο Π. Πάτελ ανακοίνωσε ότι η χωριάτικη ζύγιζε 20 τόνους και 100 κιλά, επιβεβαιώνοντας το ρεκόρ.
Ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρωσίας, Πολύκαρπος Ευσταθίου χαιρέτησε την προσπάθεια του Ομίλου Μουζενίδη, δηλώνοντας τη στήριξη του ΕΟΤ σε κάθε πρωτοβουλία με στόχο την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ο διευθυντής του Mouzenidis Travel, Αλέξανδρος Τσαντεκίδης, ανέφερε ότι «ήταν ένα δύσκολο έργο από πλευράς οργάνωσης και έκλεισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις εκδηλώσεις για το αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ίδιος, ο επικεφαλής του Ομίλου, μάλιστα ο Μπόρις Μουζενίδης έκοψε τα πρώτα υλικά και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η χωριάτικη σαλάτα «έντυσε» τις πολύχρωμες, μουσικές εκδηλώσεις, Spasskaya Tower, το μεγαλοπρεπές φεστιβάλ με στρατιωτικές μπάντες που γίνεται κάθε χρόνο στην Κόκκινη Πλατεία και ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις για την ίδρυση της Μόσχας.

Με φόντο τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βασιλείου στρατιωτικές μπάντες, ανάμεσά τους και η ελληνική, παιάνισαν μελωδίες από διάφορες χώρες. Η ελληνική μπάντα έστειλε ήχους από τον «Ζορμπά» και συρτάκι και καταχειροκροτήθηκε. Την Ελλάδα εκπροσώπησε μικτή μπάντα, από το Σμήνος Μουσικής της Πολεμικής Αεροπορίας, με τη συμμετοχή ατόμων από το Πολεμικό Ναυτικό και μαέστρο τον Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο.

Η μπάντα έχει σαράντα δύο (42) άτομα (3 Αξιωματικούς και 39 Υπαξιωματικούς), ενώ η ελαφρά ορχήστρα αποτελείται από επτά (7) Υπαξιωματικούς, με Διοικητή τον Σμηναγό (ΜΣ) Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο. Η μπάντα συμμετέχει σε εθνικές, τοπικές και θρησκευτικές εορτές και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ έχει εκπροσωπήσει την πολεμική αεροπορία σε Διεθνή Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών. (Αλβανία, Βέλγιο, Γαλλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Κορέα, Μάλτα, Ουκρανία, Ρουμανία και Ρωσία).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn