Ολοκληρώνονται οι Μεγάλες Μέρες Νεμέας

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μεγάλη γιορτή του κρασιού, που ξεκίνησε φέτος στις 4 Αυγούστου, οδεύει προς το τέλος της. Στις 3 και στις 4 του Σεπτέμβρη, λοιπόν, η διοργάνωση κορυφώνεται και μαζί με τη λήξη της φέρνει ένα διήμερο γεμάτο πλούσια δρώμενα και οινικά events.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι πόρτες των οινοπαραγωγών της περιοχής θα είναι ανοιχτές, ώστε όλοι οι επισκέπτες να ξεναγηθούν στους αμπελώνες τους, να δοκιμάσουν το δικό τους Αγιωργήτικο, που είναι η τιμώμενη ποικιλία της περιοχής και σε αρκετές περιπτώσεις να συμμετέχουν, γιατί όχι και στον τρύγο!
Δεν θα λείπουν, όμως και τα πολιτιστικά δρώμενα. Ενδεικτικά, το οινοποιείο Παλυβού φιλοξενεί το Σάββατο (13.30-15.00) τoν γνωστό chef patissier Διονύση Αλέρτα σε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, ενώ το κτήμα Σεμέλη μια μεγάλη συναυλία, με τον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή να παρουσιάζει το “Συμπόσιον”, ένα έργο με θέμα τον οίνο και τον έρωτα και την ταλαντούχα Πέννυ Μπαλτατζή να ερμηνεύει γνωστά δικά της και όχι μόνο τραγούδια. Για τις εκδηλώσεις των οινοποιείων ΕΔΩ

semeli-7
Το οινοποιείο της Σεμέλη στο Κούτσι Νεμέας

Σχετικά με τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας
Πρόκειται πλέον για μια γιορτή-θεσμό, που διοργανώνεται για 12η χρονιά φέτος από τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας και τον Δήμο Νεμέας.
Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή της Νεμέας, αλλά και με δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, με στόχο την προβολή του κρασιού ΠΟΠ Νεμέα, που βασίζεται στην ποικιλία Αγιωργίτικο, μια από τις πιο δυναμικές και φημισμένες ποικιλίες στον κόσμο, αλλά και την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά ΕΔΩ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn