Παγωμένα χαμόγελα

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο ΕΝΦΙΑ για το “Χαμόγελο του Παιδιού” και η ανάγκη να βρεθεί άμεση λύση
Τα “ραβασάκια” του ΕΝΦΙΑ, που ποτέ δεν καταργείται, ως αποτελεσματική συνταγή για την τόνωση των εσόδων, σίγουρα δεν προκαλούν χαμόγελα, στους φορολογούμενους, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα, έχει συγκεκριμένα όρια.

Το κυνήγι των εσόδων συνεχίζεται, ωστόσο η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι και αυτό πρέπει να έχει όρια.

Το έργο του “Χαμόγελου του Παιδιού”, είναι γνωστό. Χωρίς να λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, έχει καταφέρει επί χρόνια να στέκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για τη λειτουργία του είναι φυσικό να έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία. Το να καλείται να πληρώσει υπέρογκα ποσά, την ώρα που και οι απλοί πολίτες, που το στηρίζουν, έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται, ουσιαστικά το οδηγεί στη συρρίκνωση, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, κ. Κώστας Γιαννόπουλος, απηύθυνε έκκληση μέσω του NEWS 247, στον πρωθυπουργό να παρέμβει. Η έκκλησή του πρέπει να εισακουστεί και να υπάρξει κάποια ρύθμιση, που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της ΜΚΟ.

Ακόμα και αν δεν το εξετάσουμε με όρους αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το “Χαμόγελο” καλύπτει κενά, που αφήνει η οργανωμένη Πολιτεία, όσον αφορά την προστασία των παιδιών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn