Tα λεφτά παραμένουν στα στρώματα!

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με αργούς ρυθμούς προχωρά η επιστροφή καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες και όπως υπογραμμίζουν τραπεζικά στελέχη, όσο εξακολουθούν να υφίστανται τα capital controls δύσκολα θα υπάρξει ξανά μαζική αποθήκευση ρευστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής»,  ναι μεν η πρόσφατη «χαλάρωση» των capital controls, με την απελευθέρωση από τους περιορισμούς στην ανάληψη – μετακίνηση (στο εσωτερικό) των κεφαλαίων που επιστρέφουν στο τραπεζικό σύστημα, έχουν βελτιώσει την ψυχολογία και δημιουργούν προσδοκίες για τόνωση των καταθέσεων. τξην ίδια στιγμή, όμως, οι καταθέσεις δεν αυξάνονται από χρήματα που βγαίνουν από τα στρώματα, αλλά από άλλους λόγους όπως π.χ. την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Τραπεζικά στελέχη εκτιμούν ότι η βελτίωση είναι οριακή και η κατάσταση στο μέτωπο της ρευστότητας παραμένει τραγική, με τις καταθέσεις να βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 13 ετών.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι παρότι η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου και την απομάκρυνση του Grexit, οι καταθέσεις εξακολουθούν να εμφανίζουν μείωση.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι στο τέλος Ιουνίου οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα –νοικοκυριά και επιχειρήσεις– διαμορφώθηκαν στα 122,74 δισ. ευρώ έναντι 123,38 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Δεκεμβρίου 2015. Το ενθαρρυντικό είναι ότι το τελευταίο δίμηνο η εικόνα βελτιώθηκε, καθώς τον περασμένο Μάιο οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 277 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιούνιο ενισχύθηκαν κατά 1,04 δισ. ευρώ.

Οι τραπεζικοί, πάντως, υποστηρίζουν ότι η όποια βελτίωση είναι αποτέλεσμα της σταθεροποίησης της οικονομίας, της έναρξης της τουριστικής σεζόν και της (μερική) ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης.

Ωστόσο, και οι ίδιες οι τράπεζες κάνουν την δική τους προσπάθεια να προσελκύσουν ξανά τους καταθέτες: Ενθαρρύνουν τη θετική τάση με νέα προϊόντα, καλύτερους όρους, αλλά και παρέχουν κίνητραστους καταθέτες, προσπάθεια που θα ενταθεί τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο προϋπόθεση για τη διατήρηση και ενίσχυση της τάσης επιστροφής καταθέσεων είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και στην κατεύθυνση αυτή κομβικής σημασίας θεωρείται η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Εκτιμούν ότι αν ολοκληρωθεί έγκαιρα, η εμπιστοσύνη θα ενισχυθεί αποφασιστικά και θα βοηθήσει τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την επιστροφή της σε ανοδική πορεία. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα. Τον περασμένο Ιούλιο το Δημόσιο εξόφλησε χρέη 1,1 δισ. ευρώ προς τους ιδιώτες, ενώ εάν η κυβέρνηση υλοποιήσει τις 15 εκκρεμότητες για την οριστική ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης τότε θα δοθούν επιπλέον 1,7 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου.

Η αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου προς επιχειρήσεις και πολίτες θα ενισχύσει τις καταθέσεις και θα βοηθήσει στην ανάκτηση του βηματισμού της οικονομίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn