Απάτη μέσω Facebook και εκβιασμοί!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν είναι δα και κανένα μεγάλο μυστικό ότι δεν είναι και όλοι τόσο ειλικρινείς στο διαδίκτυο. Τελευταία παρακολουθούμε την εξέλιξη μιας νέας σχετικής ιστορίας η οποία όμως παίρνει διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ μεταξύ των θυμάτων είναι και Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.

Γράφει ο Ανδρέας Ντίνης

Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός αντρών πέφτει θύμα απάτης στο Facebook κατά την οποία γίνονται «add» (αποδέχονται αίτημα φιλίας ) από ψεύτικους λογαριασμούς γυναικών στο κοινωνικό δίκτυο και εν συνεχεία μπαίνουν σε μια διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων -αλλά και φωτογραφιών από μέρους της κοπέλας-, κατά την οποία πείθονται να συνομιλήσουν με την γυναίκα μέσω Skype.

Όταν ο χρήστης ανταποκριθεί, τότε η κοπέλα αρχίζει να προβαίνει σε διάφορες πρόστυχες και σεξουαλικές πράξεις και τον καλεί να κάνει το ίδιο και να βγάλει τα ρούχα του, με σκοπό να τον καταγράψει χωρίς βέβαια ο ίδιος να το γνωρίζει.

Στην συνέχεια, όταν τερματιστεί η επικοινωνία, ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα με έναν σύνδεσμο στο youtube με το οποίο η «ελκυστική κοπέλα» τον ενημερώνει ότι έχει βιντεοσκοπηθεί και αν δεν καταβάλει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα δημοσιοποιήσει το βίντεο σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους η ακόμα πως θα το στείλει και στην γυναίκα του (αν είναι παντρεμένος).

Η πράξη είναι παγκόσμιο φαινόμενο και έχει την ονομασία «Sextortion».

Ο eleftherostypos.gr έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από την συνομιλία με ένα τέτοιο προφίλ η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή και σας τις παρουσιάζει.

Η αρχή της συνομιλίας με τον ανυποψίαστο χρήστη. Του εξηγεί πως είναι από την Γαλλία και πως έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και ψάχνει νέους φίλους. Αμέσως μετά τον ρωτάει αν είναι παντρεμένος.

Στην συνέχεια της συνομιλίας του λέει πως και αυτή δεν είναι παντρεμένη ενώ ψάχνει και μια σχέση για να περάσει καλά.

Στο τελευταίο κομμάτι της συνομιλίας που δημοσιεύει ο eleftherostypos.gr βλέπουμε πως η κοπέλα στέλνει στον ανυποψίαστο (μέχρι εκείνη την στιγμή) χρήστη, γυμνές της φωτογραφίες και τον προτρέπει να συνομιλήσουν μέσω βιντεοκλήσης και συγκεκριμένα μέσω skype με σκοπό ο άνδρας να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις τις οποίες θα τις καταγράψουν σε βίντεο και να τον εκβιάσουν.

Συμβουλές προς του χρήστες που ενδέχεται να πέσουν θύματα:

*Να κάνει block το ύποπτο προφίλ

*Να στέλνει αίτημα στο Facebook για να διαγραφεί και να «μπλοκαριστεί» ο λογαριασμός του δράστη

*Να κάνει ανενεργό το λογαριασμό του για περίοδο τουλάχιστον δύο εβδομάδων για να μην καταστεί δυνατόν να μπορεί να εντοπιστεί από τον δράστη με άλλο προφίλ

*Να μην ανταποκρίνεται με το να αποστέλλει οποιονδήποτε χρηματικό ποσό.

*Οι χρήστες καλούνται να μην ανταποκρίνονται καθόλου σε ηλεκτρονικά μηνύματα ή σε βιντεοκλήσεις που προέρχονται από άγνωστα πρόσωπα .

*Εάν πέσουν θύμα διαδικτυακού εκβιασμού καλούνται να προβαίνουν σε καταγγελία και να ενημερώνουν άμεσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
eleftherostypos.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn