Το Λουτράκι έχει λεφτά και πετά 10.000 στο facebook!

0
46

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ακούσαμε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κο Σακελλαρίου, ότι θα καταβληθεί δαπάνη 10.000 στον LTO.
Οι αιτιάσεις και οι εξηγήσεις που έδωσε ο Αντιδήμαρχος Σακελλαρίου, στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζονται από θολές έως ανύπαρκτες…
Η δαπάνη αφορά στην τουριστική προβολή του Δήμου, μέσω….διαφημίσεων στο internet (facebook, instagram), ραδιόφωνο κλπ…
10.000 αγαπητοί φίλοι μας !!!!!!
Βεβαίως, η δημοτική αρχή Γκιώνη δε χάνει ευκαρία, να μας λέει ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα και ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, άλλωστε “αυτή είναι η πραγματικότητα” κατά τον κ. Γκιώνη.
Παρ’ όλα αυτά και παρ΄όλη την ανέχεια πολλών συμπολιτών μας, είναι γαλαντόμοι στην καταβολή τεράστιων ποσών για προβολές και δράσεις, που μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχουν αντίκρυσμα, διότι ούτε τουρίστες είδαμε, ούτε και ανάπτυξη του τόπου μας μέσω του τουρισμού.
Και όχι μόνο αυτό ! Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σακελλαρίου, το ποσό αυτό ενδεχομένως να αναμορφωθεί κιόλας !!
Προς τα πάνω, βέβαια, γιατί μπορεί και να μην φτάσουν.
Μάλλον δεν έφτασαν τα χρήματα που δόθηκαν το χειμώνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο…
Σε χαλεπούς καιρούς, την ώρα που η κρίση μαστίζει την κοινωνία του Λουτρακίου, που συμπολίτες μας εντάσσονται στο κοινωνικό παντοπωλείο, την ώρα που δεν υπάρχουν οι δομές ενός κοινωνικού δήμου, τόσο ο κύριος Σακελλαρίου όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής, οφείλουν να γνωρίζουν και να δίνουν σαφείς απαντήσεις. Αλλιώς, ας παραιτηθούν. Εκτός αν δεν θέλουν να ξέρουμε τι γίνεται με τα χρήματα των δημοτών…
loutrakiblog.gr
Τα σχόλια, δικά σας…
 Υ.Γ.

Το Θέμα καταψήφισε οι Κοι Ασημακόπουλος . Χ και απείχαν οι Λογοθέτης .Κ και Μουζάκης .  Α .
Πηγή