Ο φυσιοθεραπευτής που κτίζει Πρωταθλητές!!!

0
451
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

O νεαρός και πολλά υποσχόμενος φυσιοθεραπευτής Αινείας Σαμώνης, με μεγάλη ευκολία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο άνθρωπος που κτίζει πρωταθλητές.
Εξαιρετικό παιδί με άρτιες σπουδές στην φυσιοθεραπεία και πλέον αν και νεαρός θεωρείται απο τους πλέον έμπειρους του χώρου, λόγω της πορείας που έχει διαγράψει στους πολύ ευαίσθητους και απαιτητικούς τομείς του αθλητισμού.
Οπως λένε όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του έχει καλές γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και ψυχολογίας.
 Διαθέτει σωματική αντοχή, μυϊκή δύναμη και δεξιότητα στις κινήσεις των χεριών, αλλά και υπομονή, ευγένεια καθώς και ανεκτικότητα στις καθημερινές επαφές με τους πελάτες-ασθενείς του.
Δεν είναι τυχαίο ότι τον Σαμώνη επιλέγουν όσες ποδοσφαιρικές κύρια ομάδες θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό.
Καταφέρνει και κρατά σε υψηλό επίπεδο τους αθλητές και μειώνει στο ελάχιστο τους τραυματισμούς.
Στην προσωπική του σελίδα στο facebook θα δεί κανείς εξαιρετικές κριτικές απο ασθενείς που κατάφεραν να ξεπεράσουν σοβαρά προβλήματα υγείας με την βοήθεια του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΝΕΙΑΣ ΣΑΜΩΝΗΣ
 
Ο Σαμώνης Αινείας είναι Φυσικοθεραπευτής μετεκπαιδευθείς στο Βέλγιο σε τεχνικές δια των χειρών θεραπείας (RPG-SGA, Crochetage Therapy, Mulligan κ.α).   
Ξεκίνησε την πρώτη του επαγγελματική χρονιά κατά την διάρκεια του 3ου έτους σπουδών  στον Παννεμεατικό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Εν συνεχεία μεταπήδησε στον Πέλοπα Κιάτου σε μια χρονιά άκρως επιτυχημένη κατακτώντας το πρωτάθλημα  της Α1 κατηγορίας και το εισιτήριο ανόδου μέσω των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Δ’ εθνική κατηγορία.
Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε σαν επιστημονικός συνεργάτης σε ένα από τα καλύτερα κέντρα φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα το Pliometrica στην Αγία Παρασκευή έως ότου παραιτήθηκε και γύρισε στην Κορινθία προκειμένου να ασκήσει το ελεύθερο επάγγελμα (φυσικοθεραπείες κατ’ οίκον) και παράλληλα να συνεργαστεί με τον Αθλητικό Όμιλο Ζευγολατιού  με τον οποίο έχει κατακτήσει πρωτάθλημα της Α1 και της Α2 κατηγορίας, το κύπελλο Κορινθίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2015-2016.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Αινεία Σαμώνη πατήστε ΕΔΩ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn