Φυλαχθείτε…έρχεται ο Σπαλιάρας στην Κόρινθο!

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η γνωστή αλυσίδα επώνυμης sport ένδυσης υψηλής ποιότητας American Stars, εγκαινιάζει επίσημα το κατάστημά της στην Κόρινθο, στο εμπορικό πάρκο Mare West, το Σάββατο 25 Ιουνίου, με ένα πάρτυ με πολλές εκπλήξεις για όλους.
Στο εντυπωσιακό κατάστημα σχεδόν 300 τ.μ. θα παίξουν ζωντανά μουσική από τις 18.00 ως τις 20.00 οι αγαπημένοι Γιάννης Σπαλιάρας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Γιώργος Μανίκας και Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ οι προσφορές στα καλοκαιρινά ρούχα θα αγγίζουν το 70%.
Στο κατάστημα American Stars του Mare West γυναίκες και άνδρες, μπορούν να βρουν προσιτές προτάσεις με στυλ για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και πολλές ιδέες για δώρα για τους αγαπημένους τους. Μεγάλη ποικιλία σε jeans, t-shirts, πουκάμισα, φόρμες, hoodies, βερμούδες και μαγιώ περιμένει όλους τους επισκέπτες, ενώ εκτός από την πλούσια συλλογή των ρούχων “American Stars”, στα καταστήματα μπορεί κανείς να αναζητήσει και πολλές άλλες επώνυμες αμερικανικές μάρκες.
Η American Stars είναι Αμερικανική Εταιρία, αγοράς επωνύμων sport ρούχων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές για casual εμφανίσεις με εξαιρετική ποιότητα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn