Η πρότασή μας για Υπέροχες Χειροποίητες Λαμπάδες

0
270
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ΚΗΡΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ασχολείται με την παραγωγή χειροποίητων κεριών, Πασχαλινών λαμπάδων και ειδών διακόσμησης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναγνωρίστηκαν τα προϊόντα του για την υψηλή τους ποιότητα, τον καλλιτεχνικό τους σχεδιασμό και τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

Τα κεριά ΚΗΡΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ εκτός από πηγή φωτός, αποτελούν και αντικείμενο Lifestyle. Φωτίζουν, διακοσμούν και αρωματίζουν, προκαλώντας τις αισθήσεις σας! Ένα πλήθος από trendy, casual ή classic σχέδια, ομορφαίνουν το χώρο σας ανταποκρινόμενα σε κάθε στυλ, ιδανικά για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Αλλά για το βαφτιστήρι σας ή για αγαπημένα σας πρόσωπα το καλύτερο πασχαλινό δώρο που θα μπορούσατε να τους προσφέρεται είναι μία από τις χειροποίητες λαμπάδες του καταστήματος που θα σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.


Όταν η τέχνη συναντάει το κερί & το κερί συναντάει την τέχνη τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό… είναι το Το ΚΗΡΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ
Διαθέτοντας πολυετή πείρα στην κατασκευή χειροποίητων καλλιτεχνικών δημιουργιών  δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε κεριά ασύγκριτης αξίας και ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα από την ηλεκτρονική  ιστοσελίδα του καταστήματος :  ή από το κατάστημα  που βρίσκεται :

ΠΕΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ – ΛΕΧΑΙΟ τηλ.2741088531
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn