«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι εξελίξεις στον Δήμο Βέλου-Βόχας

0
469
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους της Κορινθίας, όπου δεν καταγράφονται ιδιαίτερες πολιτικές εξελίξεις, στον Δήμο Βέλου-Βόχας τα πράγματα παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ανεξαρτητοποιήσεις, διαγραφές, ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων, μυστικές συναντήσεις, περιπλέκουν τα πράγματα και δημιουργούν ένα καυτό πολιτικό σκηνικό με ορίζοντα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.

Ένα είναι βέβαιο, ο νυν Δήμαρχος, ο Αννίβας Παπακυριάκος, θα διεκδικήσει μια τέταρτη συνεχόμενη θητεία.

Οι εκτιμήσεις στενών συνεργατών του, όλο το προηγούμενο διάστημα, συνέτειναν σε μια βέβαιη επανεκλογή του και έναν ακόμη «υγιεινό περίπατο» με αντίπαλο τον Θανάση Μανάβη.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή.

 

 

Είναι σίγουρο ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, διαθέτει ισχυρά ερείσματα στο Ζευγολατιό, όπου διατηρεί το μεγάλο μέρος των δυνάμεών του. Αυτή τη φορά όμως, εμφανίζει μεγάλη αδυναμία στη συγκρότηση ψηφοδελτίου στο Βέλο και στα χωριά του πρώην Δήμου Βέλου, όπου καταγράφει σημαντικές απώλειες σε δημοτικούς συμβούλους και στελέχη.

Μένει να φανεί, εάν η εμπειρία, που αποδεδειγμένα διαθέτει, τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα εμπόδια που έχουν ανακύψει, για να μπορέσει να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του 2023.

Το μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο εστιάζεται στις κινήσεις δύο δημοτικών συμβούλων , η πορεία των οποίων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο ένας είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βασίλης Τρωγάδης, η στάση του οποίου έχει θορυβήσει την ηγετική ομάδα της Δημοτικής Αρχής.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Δημάρχου είναι γνώστης του παρασκηνίου και με συγκεκριμένες κινήσεις έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές με δυσαρεστημένα στελέχη της παράταξης του κ.Παπακυριάκου, προκειμένου να διερευνήσει την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έχει μεγάλη απήχηση στη Βόχα και κυρίως στο Βραχάτι, από όπου αντλεί την κύρια εκλογική του δύναμη, έχοντας τη στήριξη σημαντικών στελεχών που έχουν πλέον αποστασιοποιηθεί από τον δήμαρχο.

Η μεγάλη πρόκληση για εκείνον το επόμενο διάστημα, θα είναι να ξεπεράσει τον σκόπελο στον πρώην δήμο Βέλου, όπου έχει χαρακτηριστική δυστοκία στην ανεύρεση στελεχών για τη δημιουργία συνδυασμού.

Και ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος, είναι ο κ. Μιχάλης Λιάκος, μέλος της ομάδας πολιτών ΜΑΖΙ, μιας ομάδας που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τις κινήσεις και  δημόσιες παρεμβάσεις της στα τεκταινόμενα του Δήμου.

Ο κ. Λιάκος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα των διεκδικητών. Θεωρείται άνθρωπος με οργανωτικές ικανότητες και βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας καταγράψει συνεχείς πρωτιές σε κάθε υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος.

Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική στο Βέλο και τα χωριά του πρώην Δήμου, ενώ τηρεί σιγήν ιχθύος στη Βόχα όπου, με πολύ προσεκτικές κινήσεις, έχει πυκνώσει τις επαφές του με στελέχη και ενεργούς πολίτες της περιοχής.

Στο πρόσωπό του έχει συσπειρωθεί μία ομάδα νέων στελεχών, η οποία με τη συμμετοχή εν ενεργεία και πρώην δημοτικών συμβούλων, κινείται μεθοδικά εδώ και αρκετούς μήνες για την κατάρτιση συνδυασμού.

streetlife

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn