ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Κορινθίας: ”Θέλει πολύ θράσος” κ. Μηταράκη, κύριοι της ΝΔ, υφυπουργοί και αυτοδιοικητικοί, να κάνετε περιοδείες εκεί όπου εξαθλιώνετε ανθρώπους.

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

”Θέλει πολύ θράσος” κ. Μηταράκη και κύριοι της ΝΔ, υφυπουργοί και αυτοδιοικητικοί, να κάνετε περιοδείες εκεί όπου εξαθλιώνετε ανθρώπους. Εκεί όπου τα παιδιά είναι χωρίς φαγητό”. Εκεί όπου εμπαίζετε και δηλητηριάζετε τις τοπικές κοινωνίες. Εκεί όπου εκθέτετε χωρίς αιδώ τη χώρα σε διεθνή οργανισμό.

”Θέλει πολύ θράσος” να περνάει από φυλακές, όπως το ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, όπου πρόσφατα αυτοκτόνησε ένας άνθρωπος λόγω κράτησης του για 15 ολόκληρους μήνες, χωρίς να έχει διαπράξει κανένα αδίκημα. Εκεί όπου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε μειώσει τον αριθμό σε 150 άτομα το 2019 και τώρα υπερβαίνουν τα 900, που κρατούνται για πάνω από 18 μήνες χωρίς κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.

”Θέλει πολύ θράσος” εσείς με το Δήμαρχο που στηρίζετε, να μιλάτε για παραχώρηση των χωρών του Στρατοπέδου, ”όταν πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων” το σχέδιο που είχε εκπονηθεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίησή του, από τις Υπηρεσίες της περιοχής και την τοπική κοινωνία.

Τέλος, θέλει πολύ θράσος εσείς, που όταν έβρισκαν καταφύγιο στο Νομό ευάλωτοι συνάνθρωποι μας από τα νησιά, με τα στελέχη σας στοχοποιήσατε βουλευτές και Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ”να μιλάτε σήμερα υποκριτικά για τους πρόσφυγες και τις τοπικές κοινωνίες”. Ποσώς σας ενδιαφέρουν.

Η απάντησή μας είναι καθαρή και ”είναι μια απάντηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς”, όπως εκφράστηκε με την επίσκεψή μας πριν λίγες μέρες στις δομές αυτές για τη στήριξη διαμενόντων και των εργαζομένων εκεί.

Η απάντησή μας είναι ”η διαρκής στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας σε όλη την Κορινθία” μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις αλληλεγγύης, για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, για την παροχή ρεύματος, για την προοπτική της πρώτης κατοικίας και άλλων πολλών δικαιωμάτων που η πολιτική σας ξηλώνει καθημερινά.

Το όραμά μας, για το οποίο εργαζόμαστε αθόρυβα και ακούραστα, ”παραμένει ισχυρό για μια κοινωνία με συνοχή, με δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους και έργα κοινής ωφελείας, όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”τα προηγούμενα χρόνια για το Νομό και όλους όσους μένουν σε αυτόν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn