Γκολ και θέαμα από τους βετεράνους Αιγάλεω και Τενεάτη Αθικίων!

0
65
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

(Του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη)

«Χορταστικό» ήταν το σκορ του αγώνα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω Α.Ο. (σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Τενεάτη Αθικίων Κορινθίας, με τους γηπεδούχους να κατακτούν τη νίκη (5-3) αλλά και τους φιλοξενούμενους να εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους.

Σε περιπτώσεις σαν αυτές, ωστόσο, όταν παλαιοί φίλοι συναντώνται στο γήπεδο μετά από χρόνια, λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, που το αναφέρουμε καθαρά για την… ιστορία. Το βασικό μας μέλημα είναι να σας μεταφέρουμε το μήνυμα ότι, ακόμα και σε αυτή την εποχή των περιορισμών και της ανασφάλειας, κάποιοι παλαιοί αθλητές έχουν την όρεξη και το μεράκι να ξεδίνουν, που και που, κλωτσώντας το αγαπημένο τους «τόπι», αποδεικνύοντας σε όλους εμάς τους υπόλοιπους πως τα χρόνια που πέρασαν δεν τους αγγίζουν, ούτε περιορίζουν τη διάθεσή τους για σωστό, ερασιτεχνικό αθλητισμό, μακριά από σκοπιμότητες και ακρότητες.

Ο Τενεάτης (με υπεύθυνο ομάδας τον κ. Χρήστο Παναγόπουλο)  παρέταξε τους Παναγιώτη Παπά, Μαρινό, Τόγια, Κόλλια, Οικονόμου Γεώργιο και Κωνσταντίνο, Παπαγεωργίου, Θανάση Περαχωρίτη (αρχηγός), Καλαντζή, Διδασκάλου, Κατζένη (αρχική 11άδα) και τους Ευάγγελο Περαχωρίτη, Ηλιακόπουλο και Κεφερλή, ενώ το «παρών» έδωσε και ο φροντιστής Νίκος Ντούρος.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο (1-1) από τα τέρματα των Κατζένη (ο Τενεάτης προηγήθηκε στο σκορ) και Ρομπέρτο, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός των γκολ υπήρξε καταιγιστικός: Ο Τσιαμπουρής σημείωσε «χατ-τρικ» (το 2-1, μετά από σουτ του Ρομπέρτο στη δοκό, το 4-2 και το τελικό 5-3) για τους οικοδεσπότες, ενώ ο Ρομπέρτο πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, ανεβάζοντας το δείκτη της διαφοράς στο 3-1. Στον αντίποδα, για τους Κορίνθιους σκόραραν ο Κώστας Οικονόμου (μειώνοντας σε 3-2) κι ο Διδασκάλου (4-3).

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn