Νίκος Σταυρέλης: Χωρίς στρατηγική ο Αθλητισμός στο Δήμο Κορινθίων (video)

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ελάχιστος ο απολογισμός στον τομέα του Αθλητισμού δύο χρόνια Δημοτικής Αρχής Βασίλη Νανόπουλου.

-Κλειστό Γυμναστήριο απολύτως μηδέν. Ούτε προμελέτη, ούτε μελέτη, ούτε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός έργου, ούτε γνωρίζουμε αν θα γίνει και πού.

-Γήπεδα τένις δεν πρόκειται να γίνουν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου ύστερα από δικαστική απόφαση σε προσφυγή των κατοίκων. Πού θα γίνουν τα νέα γήπεδα και πότε κανένας δεν γνωρίζει.

-Επέκταση κλειστού γυμναστηρίου. Περιμέναμε την τοποθέτηση του «μπαλονιού» που όλοι θέλαμε και όλοι συμφωνούμε και τελικά τοποθετήθηκε μία τέντα με ενοίκιο 20.000 € πλέον ΦΠΑ για 6 μήνες.Η λύση αυτή δεν μας βρίσκει σύμφωνους και άποψή μας είναι η τοποθέτηση μόνιμα του μπαλονιού, όπως έχει γίνει και σε άλλους δήμους.

-Ελαιοτεμάχιο κληροδοτήματος στο Περιγιάλι, στο οποίο με παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής κόπηκαν παράνομα πάνω από 200 υπεραιωνόβια ελαιόδενδρα, με σκοπό όπως δικαιολογήθηκαν τότε να κατασκευάσουν στάδιο ποδοσφαίρου. Μέχρι σήμερα ούτε μελέτη ούτε έργο περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα.

-Ημιτελή αθλητικά έργα στην Ξυλοκέριζα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Δυστυχώς δύο χρόνια δημαρχίας Νανόπουλου όχι μόνο δεν τα ολοκληρώσαμε αλλά ούτε καν τα αγγίξαμε.

-Ταρτάν στίβου γηπέδων Κορίνθου και Χιλιομοδίου. Παρήλθαν δύο χρόνια και ακόμα δεν έχουμε δημοπρατήσει τα έργα προϋπολογισμού 1.000.000 € με χρηματοδότηση από το Φιλόδημο. Είμαστε στη φάση προγραμματικής σύμβασης Δήμου και ΚΕΠΑΠ.

-Αγορά ελαιοτεμαχίου 26 στρεμμάτων στην Μπαθαρίστρα με 450.000 € , ενώ η αντικειμενική αξία της Εφορίας είναι 368.000€, μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει τα συμβόλαια. Τα είπαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ήταν ημιτελές το θέμα. Μέχρι σήμερα δεν έχουν καθοριστεί οι χρήσεις γης. Τι είδους έργα θα γίνουν στο ακίνητο.

Γήπεδο ποδοσφαίρου;

Κλειστό Γυμναστήριο;

Γήπεδα τέννις;

Χώροι στάθμευσης;

Κάποιος πρέπει να μας πει από τη Δημοτική Αρχή τι σκέπτονται να κάνουν στο συγκεκριμένο χώρο.

 

 

     

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn