Τον Μητροπολίτη Κορινθίας επισκέφτηκε η μαθητική δημοσιογραφική ομάδα του Αριστοτελείου Κορινθιακού εκπαιδευτηρίου

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μαθητική δημοσιογραφική ομάδα του Αριστοτελείου Κορινθιακού εκπαιδευτηρίου, αποτελούμενη από τους υπεύθυνους φιλολόγους – καθηγητές, κ.Γεώργιο Νικολάου, κα. Ξακουστή Γαμβρούλη, κα. Δήμητρα Μαχαίρα και από ένδεκα μαθητές επισκέφθηκε στην Κροκίδειο αίθουσα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίων κ.κ. Διονύσιο για την πραγματοποίηση συνέντευξης που θα δημοσιευτεί στην ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την Δημοσιογραφική ομάδα, απάντησε αναλυτικά και με επιχειρήματα σε όλα τα ερωτήματα, είπε διδάγματα ζωής στα παιδιά, ανέφερε παραδείγματα και διηγήθηκε προσωπικές εμπειρίες που πλαισίωσαν τα νοήματα και τις απόψεις του. Στην ερώτηση «Πώς θα ορίζατε την ευτυχία» απάντησε ότι ο άνθρωπος μπορεί να την κατακτήσει με ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο και τον Θεό. Απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΤΙΚΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΟΡΟΚΗΡΥΚΑΣ.

Τους υπεύθυνους καθηγητές εκπροσώπησε η κυρία Δήμητρα Μαχαίρα και τους μαθητές η Εβελίνα Παπαδημητρίου, μαθήτρια του Β2 Γυμνασίου, η οποία και διατύπωνε με άψογο τρόπο τις πολύ εύστοχες ερωτήσεις που είχε επεξεργαστεί όλη η συντακτική ομάδα. Η συνάντηση διήρκεσε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Παρών κατά την διεξαγωγή της όλης διαδικασίας ήταν και ο Πρόεδρος του Αριστοτελείου, κύριος Γεώργιος Μανθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Σεβασμιότατο για την πραγματοποίηση της συνέντευξης, αλλά κυρίως γιατί δίδαξε πώς ένας αληθινά πνευματικός ταγός μπορεί με την απλότητά του και τον ξεκάθαρο λόγο του να εκλαϊκεύσει και να καταστήσει κατανοητά ακόμη και τα πιο δύσκολα νοήματα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn