ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ-Να απογραφούμε πολλοί για να είμαστε δυνατοί

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Απογραφή Πληθυσμού της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί φέτος το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021 με σκοπό τη συλλογή αντικειμενικών πληροφοριών με μεγάλη ανάλυση στο σύνολο της Χώρας και σε τοπικό επίπεδο.

Η διαδικασία αυτή και η καταγραφή του πληθυσμού του Δήμου Σικυωνίων αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας, διότι θα καθορίσει εν πολλοίς τις δυνατότητές του για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Και αυτό διότι ανάλογα με τον πληθυσμό της απογραφής του 2021 για τα επόμενα 10 χρόνια για τον Δήμο μας:

  • Προσδιορίζονται οι κρατικές επιχορηγήσεις που θα λάβει
  • Επιλέγονται οι χρηματοδοτήσεις που μπορούμε να απορροφήσουμε από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα
  • Προγραμματίζονται τα κονδύλια Περιφερειακής Ανάπτυξης
  • Ρυθμίζονται πολλά διοικητικά και νομικά θέματα εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας στα αυτοδιοικητικά όργανα

Γι’ αυτό και η απογραφή αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας: Να απογραφούμε πολλοί για να είμαστε δυνατοί. Αυτό το στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί. Δήμος, Πολίτες, Φορείς, Σύλλογοι. Η κινητοποίηση όλων είναι απαραίτητη για να έχουμε μια απογραφή πληθυσμού που θα υποστηρίξει τα χωριά μας, θα δυναμώσει τη φωνή μας και θα ενισχύσει τις διεκδικήσεις μας.

Πώς θα γίνει φέτος η Απογραφή

Λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), η συλλογή των στοιχείων τροποποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες Απογραφές (συμπλήρωση έντυπων ερωτηματολογίων με προσωπική συνέντευξη) και απογραφική διαδικασία αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη υγειονομική προστασία του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται ο πληθυσμός να απογραφεί ηλεκτρονικά μέσω ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής (web) εφαρμογής (ηλεκτρονική αυτοαπογραφή).

Αναλυτικότερα:

  • Mέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι περίπου 60.000 απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ θα εναποθέσουν έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη κατοικία. Έπειτα, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του www.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxis ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για την κατοικία και τα μέλη του νοικοκυριού του. Σε κάθε βήμα, οι απογραφόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον απογραφέα τους για ερωτήσεις / διευκρινίσεις.
  • Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για όσους πολίτες που για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μη εξοικείωση με νέες τεχνολογίες), δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα τους επισκεφτεί ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, όλοι οι απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ φέρουν, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα, ειδική κονκάρδα με το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία τους, καθώς και έντυπο ορισμού με τη φωτογραφία τους και σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19.

Τι πρέπει να κάνουμε

Στόχος μας πρέπει να είναι να βοηθήσουμε την Ελληνική Στατιστική Αρχή να κάνει τη δουλειά της αλλά ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Δήμο μας ώστε να εμφανίσει όλο το πληθυσμιακό δυναμικό του. Κι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με τους εξής τρόπους:

  • Ενημερώνοντας την οικογένεια και τους συγγενείς μας για την χρησιμότητα της απογραφής και καθοδηγώντας, όσους χρειάζονται βοήθεια, για να απογραφούν σωστά.
  • Συζητώντας στον κοινωνικό μας περίγυρο για τη σημασία που έχει η απογραφή για τον τόπο μας
  • Πληροφορώντας συμπατριώτες μας που λείπουν συχνά από το Δήμο μας και κυρίως αυτούς που διατηρούν τα σπίτια τους στα χωριά μας για την ανάγκη να απογραφούν στον τόπο μας, χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό αριθμό που θα αφήσει ο απογραφέας στην οικία τους στο χωριό μας.

Το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί για τον Δήμο μας είναι ένα: ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn