“Αναζήτηση- Φωνή αύρας, λεπτή” – Η νέα διαμορφωμένη οπτική προσέγγιση του εικαστικού έργου στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας (video)

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου οι εικαστικοί Lorena Kirk-Giannoulis, Σωκράτης Λαμπρόπουλος και Κότσαλου Βενετία παρουσίασαν μια νέα διαμορφωμένη οπτική προσέγγιση του εικαστικού έργου τους “Quest/Αναζήτηση”, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του Δήμου “Σικυώνια 2021”.

Ο διευθυντής των Global Arts Studios Σωκράτης Λαμπρόπουλος στην εισαγωγή του παρουσίασε το έργο και ακολούθως ευχαρίστησε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Πειραιώς και την «Μηκώνη» για την συνεργασία και υποστήριξη. Ακόμα ευχαρίστησε θερμά και αναφέρθηκε στην συμβολή των εξαίρετων συντελεστών της παράστασης στο Μουσείο. Η Lorena Kirk-Giannoulis και η Κότσαλου Βενετία με ποιητικό τρόπο εισήγαγαν το κοινό στο βαθύτερο περιεχόμενο του έργου αναλύοντας τον εσωτερικό τρόπο προσέγγισης.

Τρείς συγχρονισμένες βιντεοπροβολές, αγκάλιασαν το κέλυφος του Μουσείου, υπό τον ήχο του κουαρτέτου σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου “SAX QUARE” με την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου. Το χορευτικό εφηβικό σχήμα σύγχρονου χορού των Global Arts Studios σε χορογραφία της δασκάλας χορού Σοφίας Γλυκοφρύδη, μάγεψε το κοινό με την τελετή έναρξης που παρουσίασε, η οποία προσέθεσε ακόμα κάποιες πλευρές στην ανάγνωση της πολυεπίπεδης δημιουργίας.

Το έργο, ” πραγματεύεται την αέναη πορεία του ανθρώπου στον χώρο και τον χρόνο, το ταξίδι της ζωής από το παρελθόν και το παρόν, στο μέλλον, την γνώση, την κατανόηση και τον δαμασμό του υλικού κόσμου, την ανάγκη απελευθέρωσης από την χοϊκότητα, την φθορά και τον θάνατο, την αναζήτηση του δρόμου προς την αρμονία, την ειρήνη, την αλήθεια”. Ενώ οι αναφορές του στην σχέση και στην αλληλεπίδραση της ύπαρξης του ανθρώπου με τα στοιχεία της φύσης, αιτιολογούν την ταύτιση του με τον σκοπό και τον στόχο του Μουσείου.

Αναλυτικά οι συντελεστές :

Εικαστικοί :

Lorena Kirk-Giannoulis

Σωκράτης Λαμπρόπουλος

Κότσαλου Βενετία

Μουσικοί:

Από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου»

Πελοπίδας Μαυρόπουλος / Διεύθυνση, διδασκαλία

Βασίλης Σκεπετάρης / σοπράνο σαξόφωνο.

Μιχάλης Αγγιστριώτης / άλτο σαξόφωνο.

Στάθης Μαυρομμάτης / τενόρο σαξόφωνο.

Σωκράτης Μαυραγάνης / βαρύτονο σαξόφωνο.

Χορευτές:

Από το «χορευτικό Εφηβικό σχήμα σύγχρονου χορού των Global Arts Studios»

Σοφίας Γλυκοφρύδη / Χορογραφία, διδασκαλία

Μαρία Δημογέροντα / χορός

Παρασκευή Περαχωρίτη / χορός

Ελένη Σκούρτη /χορός

Κατερίνα Τσάγρη /χορός

Κατερίνα Τσιμπούρη / χορός

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn