Εγκαίνια της νέας στέγης του Συλλόγου γυναικών Σολυγείας ”η Λέλα Ιατρίδη” – photos-video

0
131
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Σύλλογος γυναικών Σολυγείας ”η Λέλα Ιατρίδη” πραγματοποίησε χθες Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην γειτονιά του Άι Γιώργη Σοφικού, τα εγκαίνια της νέας του στέγης. Πρόκειται για την ανακαίνιση του παλαιού καφενείου «ΝΕΟΝ» που παραχωρήθηκε στον σύλλογο από τους απογόνους των ιδιοκτητών και θα αποτελεί στο εξής τον χώρο δημιουργίας των δυναμικών μελών του.

Το βροχερό απόγευμα ξεκίνησε με αρτοκλασία στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου (15ου αιώνα) και συνεχίστηκε με τα εγκαίνια της στέγης. Δυναμικό όπως πάντα το παρών των γυναικών αλλά και των ανδρών του χωριού που έσπευσαν να δηλώσουν με την παρουσία τους την υποστήριξη τους στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας.

Παρόντες ο Υφυπουργός ενέργειας Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο επικεφαλής της ”Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης, η πολιτευτής του νομού Μαριλένα Σούκουλη, ο πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Ρωτίδης, ο πρώην Δημαρχος Σολυγείας Ιωάννης Γκεζερλής, ο καθηγητής καρδιολογίας Δημήτριος Τούσουλης και μέλη της τοπικής δημοτικής ενότητας.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn