Πρώτη πανελλήνια συνάντηση των στελεχών του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΔΗ.ΠΑ.Κ.) στην Αθήνα

0
128
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Θέσεων του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος -ΔΗ.ΠΑ.Κ που διεξήχθη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο της Ηλιούπολης με κεντρικό Σύνθημα «Νέος πολιτικός πολιτισμός η Συλλογική Ηγεσία».

Με την δυναμική των νέων πολιτικών ιδεών που εκφράστηκαν, δόθηκε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ξεκίνησε η Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη του Τρίτου Πόλου Εξουσίας και η συγκρότηση της σύγχρονης Εθνικής Λαϊκής ενότητας. Μετά από ολοήμερη κοπιαστική συνεδρίαση παρουσιάστηκαν τα πορίσματα των 45 Θεματικών Γραμματειών στους επίσημους προσκεκλημένους! Προηγήθηκε πολύμηνος εσωκομματικός διάλογος, όπου το σύνολο των μελών είχαν την δυνατότητα να εισηγηθούν και να προωθήσουν τις προτάσεις τους!

Παρευρέθηκαν ως επίτιμοι καλεσμένοι και χαιρέτησαν δεκάδες προσωπικότητες, ενώ έστειλαν θερμά μηνύματα με ευχές και διάθεση συμπαράταξης σημαντικοί άνθρωποι του πνεύματος, της διανόησης, της πολιτικής και του πολιτισμού! Αρκετοί πρώην βουλευτές του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εργασίες μεταξύ αυτών ο Ηλίας Παπαηλίας, ενώ σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν ο Γιάννης Μαύρος (γιός του αείμνηστου Γεωργίου Μαύρου), ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Ανδρέας Αθηναίος, η Μαρία Μαντούβαλου, ο Γιώργος Παπασίμος, ο Γιάννης Μαλταμπές, ο Κωνσταντίνος Τουρναβίτης κ.α. Τονίζουμε επίσης την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΚΙΣ Δημήτρη Μπακάλη, καθώς και την συμμετοχή στελεχών από τα αντιμνημονιακά κινήματα με τον Τάσο Μπανάκο επικεφαλής. Αρχίζει πλέον ο κύκλος της εξωστρέφειας και της εκστρατείας προβολής των Προγραμματικών μας Δεσμεύσεων.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια είναι πλέον στα χέρια των στελεχών μας και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα! Μια νέα κρίσιμη πολιτική περίοδος αρχίζει με νέους πρωταγωνιστές και το ΔΗ.ΠΑ.Κ είναι ήδη μια υπολογίσιμη δύναμη!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn