Α.Ο. Λεχαίου & ΑΕΚ έπαιξαν ποδόσφαιρο για τα παιδιά του συλλόγου με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένας διαφορετικός φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ. Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ φιλοξένησε την ανδρική ομάδα του ΑΟ Λεχαίου (Γ’ ΕΠΣ Κορινθίας) που από εφέτος προβάλλει στη φανέλα της τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ο οποίος από το 1982 συμπαραστέκεται στις οικογένειες στον αγώνα τους για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν.

Η ΑΕΚ τίμησε την πρωτοβουλία του ΑΟ Λεχαίου φιλοξενώντας την ομάδα αυτή στα Σπάτα, παρουσία της προέδρου της «Φλόγας» Μαρίας Τρυφωνίδη, αλλά και κάποιων οικογενειών που βιώνουν αυτή την περιπέτεια. Η Ακαδημία της ΑΕΚ πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους αντιπάλους και στα παιδιά που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής Ηλίας Καλοπήτας παρέδωσε μια αναμνηστική φανέλα στον επικεφαλής της αποστολής του ΑΟ Λεχαίου. Αντίστοιχη χειρονομία έκανε και ο σύλλογος της Κορινθίας.

Στο τέλος του αγώνα, τα μικρά παιδιά πέρασαν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την ευκαιρία να γίνουν, εκτός από θεατές, και οι πρωταγωνιστές του γηπέδου και να ζήσουν στιγμές παιχνιδιού και χαράς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn